Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért olyan ritka a kifejezett...

Miért olyan ritka a kifejezetten csinos nő?

Figyelt kérdés

Átlagosan 10-ből 1 nőt tartok szépnek, és érdeklődöm iránta. Ez normális?

A közhelyek nem érdekelnek, hogy mindenkinek más a szép, ezt tudom. Vannak klasszikus méretek, amelyek minden korban és helyen vonzók: széles csípő, keskeny derék, kerek fenék. Ez a hármas legtöbb nőnél valahol orbitálisan hibádzik.

2010. máj. 4. 21:45
1 2
 11/20 Zola18 ***** válasza:
0%
MERT A FELE POCSÉK
2010. máj. 4. 22:47
 12/20 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem normális én is így gondolom,pedig nem vagyok maximalista:D

Elég körül nézni egy nagyobb városban,vagy pl kora délután a busz megállókban hát kevés olyan nőt látni aki csinos a szép arcról meg inkább ne is beszéljünk.

2010. máj. 4. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, ez nálam tökéletesen megvan, minden önteltség nélkül állíthatom, de senki le sem sz.rja, mert a melleim kicsik. Na, akkor mire megyek vele?
2010. máj. 5. 00:06
 14/20 anonim ***** válasza:
ízlések és pofonok:) elég ritkák azok a pasik, akik szerint szépek az említett tulajdonságok, amúgy én nem jönnék be neked:)de ennek ellenére örülök, hogy normális az ízlésed!!
2010. máj. 5. 00:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, mondj 1etlen olyan pasit, akinek ez nem jön be.

(V inkább férfit, mert a pl a tizenéves emo-szörnyűségeknek lehet, hogy tényleg nem...xD)

2010. máj. 5. 09:07
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 éves vagyok, lefújjoghattok. Széles cspő, keskeny derék és kerek fenék. Nálam ez mindd megvan, mégsem hordom fent az orrom, és mivel nem járok Dolce és Gabbana kabátban, converse dorkóban, Levi's farmerban és Retro pólókban, ezért le se szarnak. És nekem is kicsik a melleim. Néha befigyel egy-két fiú, de ha tényleg ez az ideál, akkor azoknak mi az ideál, akiknek ez sem elég? Topmodell? De én inkább beleolvadok a tömegbe, mint,hogy neonpöttyként tűnjek ki közülük. Ez vagyok én. A korom miatt pedig fújjogjatok csak, érett vagyok már annyira, hogy értelmesen tudjak gondolkodni.
2010. máj. 5. 15:48
 17/20 A kérdező kommentje:
Gyerek vagy még. Majd eljön a te időd.
2010. máj. 5. 17:39
 18/20 anonim ***** válasza:
én nagyon sok olyan pasit ismerek, akiknek ez nem jön be, sőt azt hiszem szinte csak olyat.
2010. máj. 5. 20:04
 19/20 anonim ***** válasza:
Keskeny a derekam, keskeny a csípőm, kicsi a seggem (bár elég formás), alig van mellem. a pasiknak mégis kiesik a szemük 15-105 évesig akkor is, ha csak a sarki kispiszkosba ugrom le ásványvízért. vagyis "orbitálisan" rosszak az arányaim az általad leírthoz képest. akkor hogy is van ez??
2010. máj. 9. 02:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó, de egy csinos nőnek nem csak a testét nézed, nem? Mert az arc is számít valamilyen szinten, hiszen ha egy bányarém rendelkezik tökéletes testtel, akkor biztosan nem fogsz ráindulni. Azért azt is vegyétek figyelembe. nem csak a test számít hanem az arc, a haj, a belső...
2010. máj. 9. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!