Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 6 alkalom elég a szoliba h....

6 alkalom elég a szoliba h. már jó színem legyen?

Figyelt kérdés

Nem akarok nagyon barna lenni csak h. már legyen jó színem...

Jah és azt szeretném még h. vannak szeplőim és hogyha megyek szoliba akkor hozzábarnul a bőröm és eltűnik vagy még több jön ki?

Először mennyi időre mennyek be 5 perc?

Égyszike aki már gyakorlott tanácsokat adjatok mert most megyek életemben először... köszike:)

2010. máj. 4. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:

szolitol,csövektől függ:)

mi most vettünk egyet,uj csövekkel van,4 perc és megfog,elég jó a szoli,zene van benne meg ilyenek:)

2010. máj. 4. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem általában kettő is bőven sok. Szerintem max. 3 elég.

Először a lehető legrövidebb időre menj be, aztán nézd meg, hogy reagál a tested, csak fokozatosan emeld az időtartamot, mert nagyon csúnyán leéghetsz.

OFF

Én azért hagytam abba a szolizást, mert mindenféle testápoló ellenére elkezdett ráncosodni a bőröm - 16 évesen!!! -, különösen a dekoltázyomon és nagyon ronda lett.

ON

2010. máj. 4. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Minek a szoli ha ragyog a nap?Mert az olyan trendi?
2010. máj. 4. 21:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem szabad túlzásba vinni az tuti. Én is tisztában vagyok vele, hogy káros épp ezért igyekszem mértéket tartani. Csak így május környékén járok, heti max 2 alkalommal hogy jó színem legyen a nyárra. Szerintem a lehető legrövidebb idővel kezdd aztán meglátod hogy leégtél-e, mennyire égtél le stb. Én 5 perccel szoktam kezdeni (ez volt a minimum idő ott ahová jártam) és az első alkalommal mindig leégtem. Idén elmentem egy ilyen EU-szabványos szoliba, 7 percre és nem égtem le meg semmi, szóval csak ajánlani tudom. Ebből is látszik, hogy nagyon függ a csövek erősségétől, de 6 alkalom szerintem elég, legalábbis én eddig 2x voltam és már láthatóan barnább vagyok (ez a bőrtípusodtól is függ). A szeplőid szerintem halványulni fognak, több biztos nem fog kijönni.
2010. máj. 4. 21:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Huh hát köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettetek legalább mostmár sejtem mi hogy van..:)

Én sem akarom túlzásba vinni nem vagyok egy ilyen cicaba stílusú lány csak magam miatt szeretnék menni!

Egyébként értem én h. süt a nap de hiába fekszem ki a napra csak leégek és nem barnulok semmit sem ez az egyik! Amúgy meg szerintem teljesen mindegy h. napozol vagy szolizol mindkettő ugyanolyan káros....mindenesetre én nem fogom túlzásba vinni egyiket sem...:)

Nah mind köszönöm a válaszokat és várok is még...:)

Pussz

2010. máj. 4. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Előnek: Az tök jó és mennyiért vettétek? ha szabad megkérdeznem..:)
2010. máj. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!