Hónalj borotválás, első alkalom. (? )
Fiú vagy lány vagy? Amúgy szerintem ne borotváld. Attól csak minden második nap szinte borostás lesz, és akkor csinálhatod minden nap. Én a helyedbe az epilálást vagy a gyantázást választanám (azoktól ritkul).
15/L
Szerintem az a legegyszerűbb, ha zuhanyozás közben csinálod. Bekened a hónaljadat borotvahabbal, ha nincs akkor a tusfürdő is megteszi, és így leborotválod.
Egyébként azt javasolom neked, hogy térj át a gyantázásra. Ettől nem erősödik meg a szőr.
Jobban jársz, ha elmész egy kozmetikushoz. A gyantázás egy kicsit macerás otthon, elsőre semmiképpen sem ajánlanám. Mivel fiatal vagy még, nem hiszem, hogy túl erős s szőrzeted, nem kell gyakran járnod majd. Pláne ha kezdettől gyantáztatod, akkor szerintem nem is fog megerősödni.
Én kb. 8 éve gyantáztatom a hónaljamat, és egy hónappal ezelőtt próbáltam meg otthon először. Én magamnak le sem merném tépni, így a párom segített benne, de még így balul sült el egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!