Kik a szebbek? A prostik vagy az eredetiek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:56
11/14 anonim válasza:
Szerintem szép a lány a képen... nem mű hanem eredeti és aki szerint qrva ronda az ezzel vezeti le h messziről se kell senkinek
12/14 anonim válasza:
Utolsó, talán te vagy a képen?
Az ilyenekről, mint te vagy, szól ez a kérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Nem tudom, honnan tudod, kinek kellek, talán ismersz?
A képen látható csaj igen hülye pofát vág, lehet, ha normálisan nézne, akkor nem tűnne qrva rondának, de így az.
Ha valaki szép, azt elismerem, nem szoktam irigységből lehúzni senkit.
De tessék, ilyen, aki természetes, eredeti, és SZÉP:
(Nem ismerem, sose beszéltem vele, csak láttam a képeit.
Te viszont nagyon nem vagy képben...)
13/14 anonim válasza:
Kiba*ott ocsmány egy csaj.... lesorvadt a szája amúgy??? szegényke :(((
14/14 anonim válasza:
A felső kategoirás callgirlek szerintem pontosan olyan jók mint a normál nők.Ugyanugy van sok számomra szimpatikus,jó kinézetelű,tiszta igényes is köztük,mint unszimpatikus és rossz hozzáálású is. Ilyen szinten a kérdés szerintem megalapozatlan, kb. olyan mint hogy csak a boldog ember lehet kinézetre szép? Vagy valami hasonló kaliberű kérdés,tehát nincs összefüggés az űzött szakma és a kinézet közt.nincsenek standardok az összehasonlítás terén ebben a témában. Viszont:Az útcasarkiakat ember számba sem veszem,lepra népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!