Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk. Szerintetek is tokeletes...

Fiuk. Szerintetek is tokeletes alakja van?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jan. 6. 18:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
35%

Ugyan lány vagyok, de hozzászólnék:

Arcra baromi helyes. Nekem a hasával sincs bajom, bár talán egy leheletnyivel kevesebb izom jobban állna neki. Ami zavaró, az a combja, az már szerintem is kifejezetten a túl izmos kategória.

Ettől függetlenül minden elismerés, biztos sok munka van benne :)

2017. jan. 6. 18:57
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
nem. Túl izmos
2017. jan. 6. 19:20
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Gyonyoru alakja van. Latszik sokat tesz az egeszsegeert. Kemeny munka lehet mogotte:) meg hogy tul vekony:D. Nem ertrm miert szeretik a plotyi noket.
2017. jan. 6. 22:34
 14/26 A kérdező kommentje:

koszonom mindenkinek aki vette a faradsagot es velemenyezett,fuggetlenul attol hogy eggyezett-e az en velemenyenyemmel vagy sem,ment a zold.

Szerintem gyonyoru alakja van....tokeletes...annyira esztitkikus minden egyes porcikaja hogy az valami hihetetlen... szerintem nem tul vekony,es nem tul izmos... gyonyoruek a vonalai,a derek es csipo komoboja,a mell merete es formaja,a hasa,a vallai is nagyon esztetikusak...

2017. jan. 6. 23:17
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
Tökéletes? Mihez, súlyemeléshez vagy bokszhoz vagy szénhordáshoz? A badibilderek biztos gúvadó szemmel istenítik, de a klasszikus nőiességhez kevesebb izomagy több lenne.
2017. jan. 6. 23:23
 16/26 A kérdező kommentje:
tartsd tiszteletben a velemenyem,kossz...
2017. jan. 6. 23:33
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Azert mert valaki figyel a testere nem azt jelenti hogy szenet hord.. Amugy meg nem tudom mi baj van az emberekkel szerintem azert hordjak le mert tobbseguk sose kapna meg egy ilyen not csak az elhanyagolt nagy mell de semmi mas noket :D
2017. jan. 7. 02:06
 18/26 anonim ***** válasza:
10%

"tartsd tiszteletben a velemenyem,kossz..."

Ha azt akarod, hogy csak a te véleményed érvényesüljön a világmindenségben, akkor minek tetted fel itt a kérdést?

2017. jan. 7. 02:47
 19/26 anonim ***** válasza:
Szép, de nem tökéletes.
2017. jan. 7. 06:56
 20/26 A kérdező kommentje:
zoligyerek.... most te tenyleg ilyen hulye vagy,vagy csak teteted? na olvasd el hogy mit irtam egy picit feljebb,es akkor mar is mas fenyben fognak megvilagitodni a dolgok... elmodtatm szepen,hogy mindenkinek ertekelem a velemenyet,fuggetlenul attol hogy egyezik-e az enyemmel...nem kotozkodtem senkivel,hogy mit miert gondol ugy ahogy...erre fel jossz te,es az ellenkezojet teszed.bele kotsz,hogy en hogyan gondolhatom ezt a not tokeletesnek... -.-
2017. jan. 7. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!