Véleményt kérnék Blog?
Figyelt kérdés
Kérhetnék vélemenyt? Most kezdtem. Nem csak sima beauty blogot akarok, hanem mindenről írni ami érdekel.
2017. jan. 5. 17:27
1/2 anonim válasza:
Figyelj az elírásokra, igen, tudom, sok idő átnézni, stb. De gondolom igényes munkát akarsz kiadni a kezedből.
2/2 anonim válasza:
Elírás és helyesírás problémás. Nekem a szövegvezetés sem tetszik, de ez lehet szimplán csak a stílusod. Indokolatlan smiley használat. Tegyél rá valami skint/designt. Nem tudom a blogspot motor hogy működik de biztos meg lehet oldani. Borító kép jo lenne HD-ben, nem bizalom gerjesztő /professzionális kisugárzást ad egy pixeles header..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!