1/10 A kérdező kommentje:
Trollkodók kiméljenek.
2015. febr. 20. 17:55
3/10 A kérdező kommentje:
28 L, a rovid hajat szeretem.
2015. febr. 20. 18:07
4/10 anonim válasza:
Pedig a hosszabb jobban állna!
5/10 anonim válasza:
életkort tekintve nagyjából a felére tippeltem volna...na jó max 1-2 év+
6/10 anonim válasza:
Én sem tudtam megállapítani, hogy fiú vagy vagy lány, ráadásul kb 10-11 évesnek néztelek volna. Szerintem csináltass valami nőies frizurát és sminkelj egy kicsit, mert így nagyon fiús vagy.
8/10 anonim válasza:
Szép a szemed. A hajad szerintem is növeszd meg egy kicsit, szerintem vállig érő nagyon jól állna
9/10 anonim válasza:
Arcodból ítélve nem csak a hajad a baj, hanem van rajtad felesleg is. Én biztosan változtatnék magamon, mert nem tetszene amit a tükörben látok. Oké hogy úgy viseld a hajad ahogy neked tetszik, de nem áll jól. Rövid haj csak ovális arcúaknak jó te meg elég kerek vagy így, mint egy jóllakott kisovodás. Amúgy kis kikupálással lehetnél tök szép szerintem.
10/10 anonim válasza:
Fél éve már válaszoltam a kérdésedre, és ez a hajszín sokkal jobban áll,mint az akkori vörös,a szemöldöködet is megcsináltattad, szerintem sokkal szebb vagy most :) bár osztom a véleményt, hogy hosszabb haj jobban állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!