Szerintetek mennyit kéne még fogynom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 163 cm, és 60 kg.
Derék: 65cm Csípő:94 cm mell: 95 cm (75D)
Mindig is egy kicsit teltebb alkatom volt, mostanáig 6 kg-t sikerült leadnom. Szerintetek mennyit kéne még fogynom, milyenek ezek az arányok?
2017. jan. 2. 17:34
1/8 anonim válasza:
Annyit fogyj, hogy büszkén nézhess a tükörképedre. De ne ess át a ló túloldalára se, a túl vékony nem vonzó, főleg nem egészséges.
Ez szubjektív vélemény, de az arányok alapján teljesen rendben vagy. Ilyen alkatod van.
20L
3/8 anonim válasza:
Amikor a fiúk bomlanak érted, hogy milyen jó nő lettél, addig. Tovább nem kell. Újabb 6 kilót szerintem le kellene adnod. A többi attól függ, hol van rajtad a többlet. A nőiesen telt idomok nagyon szexik. Azt ne add le!
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is emiatt aggódom, most már inkább csak a mellem, és a csípőm az, ami kerekebb. És nem tudom, hol kéne így meghúzni a határt.
2017. jan. 2. 19:14
5/8 anonim válasza:
kép nélkül nehéz. de inkább feszesíts, formásíts és ne fogyj.
6/8 anonim válasza:
65-ös derèkkal semmi szükség fogyni. Tartsd magad formában, tornázz, ennyi elèg. Tökèletes arányaid vannak.
8/8 anonim válasza:
Szerintem.ne fogyj hanem csak erosits hogy feszes legyen a borod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!