A vékony meg a csontsovány embereket miért veszik egy kalap alá?
Figyelt kérdés
Én vékony vagyok de mégsincs kint egy csontom se aminek nem kéne kilatszodnia. Van valamennyi mellem, fenekem, hasam, combom pedig nem vagyok 50 kg se. De akkor miert keverik a vékonyakat a csontsovany emberekkel? A vékony emberek többsége nem csontos2017. jan. 1. 22:25
1/3 anonim válasza:
Akkor leszel igazan boldog amikor megtanulod, hogy a sajat velemenyed tobbet er, mint masoke. Ne foglalkozz ilyenekkel es plane ne akard megerteni hogy ki mit es miert csinal. Nem vagyunk egyformak.
2/3 Sunshinedoll válasza:
És? Miért csinálsz úgy, mintha jobb lennél azoktól, akiknek kiáll a csontja? Vékony-vékony, sovány-sovány, tök mindegy, nem értem, mit aggódsz ezen :D
3/3 anonim válasza:
Figyelj... Rajtam van egy tizes, ès kúrwára kint van a felső bordám. (165 cm, 69 kg vagyok.)
Mikor 54 kg voltam, az összes bordám látszott + a csípőcsontom is. Pedig ez egy átlag súly elvileg a magasságomhoz.
(60 kg környékén teljesen jó vagyok, de a bordám akkor is látszik.)
Ez a csontos dolog nem súlyfüggő.
Amúgy ez ugyanaz, mikor valakin van pár kg plussz, vagy nem teljesen lapos a hasa, ès rámondják rögtön, hogy kövèr.
Az emberek imádnak túlozni + többet foglalkozni másokkal, mint kène.
Ne foglalkozz senki vèlemènyèvel! Ha te jól érzed magad, $zarj le mindenkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!