Szerintetek melyik a jobb/szexibb?
2017. jan. 1. 17:50
2/9 anonim válasza:
Az első. De hülyeség, hogy az nem annyira vékony. Pont hogy vékony. Kifejezetten vékony.
A második meg már sovány.
3/9 anonim válasza:
Az első karcsú vonzó jó alalkú. A kék shortot viselő lány már túl vékony.
4/9 anonim válasza:
Újabb bizonyíték, hogy mennyire hatásosak a magazinok agymosásai. Mitől ne lenne vékony, jó, szexi a farmernadrágos csaj pocija? Hibátlan!
Ha a rövidnadrágos csaj megiszik egy pohár vizet és nem húzza be a hasát, neki is pont így néz ki.
5/9 anonim válasza:
Nekem a második tetszik. Az első is vékony, csak más az összetétele.
7/9 anonim válasza:
Ugyan nagyon nem szeretem ezeket a "lepontozlak, ha nem azt gondolod, amit mások" kérdéseket, de nekem is a 2. tetszik. Lehet, hogy szerintetek ő csontsovány, csúnya, szerintem sportos, vékony. Az első nekem olyan, mint egy alapból karcsú lány, aki nem tesz azért, hogy jobban nézzen ki.
8/9 anonim válasza:
nekem az első kettő nagyon tetszik, sőt, az sem zavarna ha még teltebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!