Hogyan lehetne formázni?
9 évig folyamatosan táncoltam, most egy fél éve abbahagytam. Eddig nem is foglalkoztam annyira vele, de egyre jobban hájasabb lett a hasam, és a szép, enyhén kockásnak hűlt helye lett. Gyenge a szervezetem, szóval pl: futást ne ajánljatok légy szíves. Arra gondoltam, hogy ha esténként x számú felülést megcsinálok, akkor majd egy hónap múlva majd látni lehet a változást? Nem olyan vészes, csak le szeretném róla dolgozni a zsírt. [néha rálóg a gyatyára]
Itt van kép:
Szia!
Nyugi, tényleg nem vészes, csak egy picike fölösleg van. A felülések nekem bejöttek, illetve az, hogy az étrendeden változtatsz, mert hiába izmos a pocid, ha a zsírréteg eltakarja.
Mivel a képeken kihúzod magad, nem igazán a valóságot láőtjuk ám :) - de az így is látszik, hogy egyáltalán nem vészes a helyzet! Nem egészen értelek, hisz táncoltál sok évig, akkor miért mondod, hogy gyenge a szervezetet a mozgáshoz... (talán betegség miatt hagytad abba a táncot is?)
Szerintem főleg étrendváltoztatással tudsz eredményt elérni, mert hiába a hasprés, ha közben gyorskaján, colán, chipsen élsz... ( nem biztos, elnézést ha tévedek!) Plussz szerintem ha nem is futhatsz, iktass be sok sétát!
Jaaajjj, nekem kell megint ilyen has.
Úgy értem nekem ilyesmi volt és egyáltalán nem találtam hájasnak, de szültem, aztán azóta...pfff.
Na jó, kicsit elvittem magam :D:D:D
Én annak idején, mikor fogyóztam folyamatosan emeltem a felülések és hasprések számát. 40-40-el kezdtem, ezt napi kétszer. Aztán 120 -120-nál álltam meg. Ez volt, hogy napi 2x, volt, hogy 3x, volt, hogy csak 1x csináltam meg, időmtől függően.
Nagyon szépen lement és izmosodott a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!