Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne formázni?

Hogyan lehetne formázni?

Figyelt kérdés

9 évig folyamatosan táncoltam, most egy fél éve abbahagytam. Eddig nem is foglalkoztam annyira vele, de egyre jobban hájasabb lett a hasam, és a szép, enyhén kockásnak hűlt helye lett. Gyenge a szervezetem, szóval pl: futást ne ajánljatok légy szíves. Arra gondoltam, hogy ha esténként x számú felülést megcsinálok, akkor majd egy hónap múlva majd látni lehet a változást? Nem olyan vészes, csak le szeretném róla dolgozni a zsírt. [néha rálóg a gyatyára]

Itt van kép:

[link]

[link]

2010. máj. 3. 21:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, tényleg nem vészes, csak egy picike fölösleg van. A felülések nekem bejöttek, illetve az, hogy az étrendeden változtatsz, mert hiába izmos a pocid, ha a zsírréteg eltakarja.

2010. máj. 4. 11:11
 2/9 A kérdező kommentje:
és mennyi felülést kéne megcsinálni naponta? egyfolytában növelni, vagy inkább tartani egy számot? Részletekben, vagy egyszerre?
2010. máj. 4. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel a képeken kihúzod magad, nem igazán a valóságot láőtjuk ám :) - de az így is látszik, hogy egyáltalán nem vészes a helyzet! Nem egészen értelek, hisz táncoltál sok évig, akkor miért mondod, hogy gyenge a szervezetet a mozgáshoz... (talán betegség miatt hagytad abba a táncot is?)

Szerintem főleg étrendváltoztatással tudsz eredményt elérni, mert hiába a hasprés, ha közben gyorskaján, colán, chipsen élsz... ( nem biztos, elnézést ha tévedek!) Plussz szerintem ha nem is futhatsz, iktass be sok sétát!

2010. máj. 4. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Jaaajjj, nekem kell megint ilyen has.

Úgy értem nekem ilyesmi volt és egyáltalán nem találtam hájasnak, de szültem, aztán azóta...pfff.

Na jó, kicsit elvittem magam :D:D:D

Én annak idején, mikor fogyóztam folyamatosan emeltem a felülések és hasprések számát. 40-40-el kezdtem, ezt napi kétszer. Aztán 120 -120-nál álltam meg. Ez volt, hogy napi 2x, volt, hogy 3x, volt, hogy csak 1x csináltam meg, időmtől függően.

Nagyon szépen lement és izmosodott a hasam.

2010. máj. 4. 16:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, azért hagytam abba, mert egyszerűen már összeestem a színpadon, mert híresebb lett a tánccsoport, több fellépés, így több és keményebb próba... A próbákat se bírtam, a végére már annyira elfáradtam, hogy befulladtam vagy ájulás. Emellett tönkretettem a bokámat egy kis balesettel...:S
2010. máj. 4. 17:24
 6/9 anonim válasza:
sajnalom hogy abba kellet hagynod a tancot de a sulyod miatt en nem aggodnek tok jol nezel ki amugy en is tamcolok mar 6 eve es nem fogytam hanem hiztam 156 cm vagyok es 64kg kicsit sok szerinted is nem de ha engem kerdezel neked tenyleg tok szuper alakod van aki mats mond az ......
2010. máj. 9. 18:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen=) Csak tudod nyáron a fürdőruhára egy picit rálóg, aztán annyit szeretnék levenni róla=) De keményen felülésezek=)=)
2010. máj. 10. 17:23
 8/9 anonim válasza:
Hát ez tényleg borzalmas! Nemtudom hogy birsz igy élni...felülés, diéta. Bár ezen nemtudom mit akarsz ledolgozni. Ennyi kell minden nőnek, már aki nőnek akarja érezni magát. Félreértés ne essék, nemvagyok 120kiló, szó sincs róla. Csak tapasztalatból mondom, hogy a nőiesebb lányokat sokkal jobban preferálják a férfiak.:)
2010. jún. 27. 21:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom, csak szokatlan, hogy ilyen hasam van, mert eddig nem volt. De már megbarátkoztam vele, egy picit formáltam, de tényleg csak keveset:) Így jó is most:)
2010. jún. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!