Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen pothajat vegyek?

Milyen pothajat vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Uj vagyok meg a témában.

Rendelt mar valaki külföldről pothajat?

Az a pothaj, ami nem emberi hanem mu, milyen minőségű?

Milyen technikával erdemes pothajat felrakatni? Mennyit es milyen hosszút erdemes venni? Mi a keratinozas? Ti hogy apoljatok a hajatokat? Mit használtok hogy egészséges legyen?

Sajnos az en hajam eleg kényes :(

Koszonom a válaszokat! 😊

2016. dec. 28. 12:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Emberi hajat vegyél mindenképpen, ha szép, természetest szeretnél. Inkább adj ki érte többet, mert arra ha vigyázol 2 évig is akár jó. Ha természetes módszert szeretnéll akkor van a varrás vagy a gyűrűzés. Neten találsz róluk infót. Ha mesterséges is jöhet akkor keratinos hőillesztéssel rakasd, ez a legtartósabb..(Ez igazából annyi, hogy 180 fokon keratinnal és szilikonnal fikszálják a vendégtincset) Szerintem ezt tudod, de ugye nol a haj, ezért 2-3-4 havonta el kell menni újra rakatni az összes tincset..

Hossz, mennyiség a Te hajadtól függ.

Ha mondjuk vállig ér a hajad akkor már eléggé jól takarja az illesztéseket, ez a minimum, ha szépet akarsz. Ha válligérőből szeretnél mondjuk derékig erőt akkor 50-60 centit ajánlok. Ha sűrű a hajad akkor 120 gramm is mehet, ha vékonyszálú akkor 100 gramm! Ez azért fontos, mert ha túl nagy a súlya a vendéghajnak, akkor kitépheti a saját hajadat is egy idő után. Ápolás igazából azért fontos, mert a póthajad nem tud honnan tápanyagot felvenni. Első sorban mindig fésüld ki. (Az illesztéseknél óvatosan) a póthajon használj valamilyen ápoló olajat.. Nem fontos 10 ezres kategória, elég ha rossmanba bemész, mert ott is találsz tökélleteset.. Balzsamból pedig legjobb a hajnak a proteines balzsamok.. Samponból is jobb az ápolós, ez a gyümölcs savas változat semmiképpen ne!

Remélem mindenre válaszoltam, ha még kérdésed van, írj nekem:)

2017. jan. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!