Milyen műkörmöm legyen?
Figyelt kérdés
Egy hete próbálok kitalálni valamit addig jutottam hogy kocka és hosszú. Francia semmiképp szóval valami jó szín és minta kellene. Nincs ötletem jöhet minden nektek milyenek voltak mik jöttek be. Holnap megyünk szóval elég sürgős lenne. Köszi a válaszokat 16/L2016. dec. 25. 17:42
1/11 anonim válasza:
Milyen színekben gondolkodsz,mi tetszik?
2/11 anonim válasza:
A kockát nem ajánlom mert zavaró a mandula sokkal jobb mert nem tul csucsos szoval nem karmos de nem is ilyen kocka. Egyszerubben lehet elni vele sokkal mint a kockaval. En a nude szineket szeretem mert azok mennek mindenhez es szepek de nem tul zavaroak. Esetleg a gyurus ujjat csinald mas szinure meg rakass ra egy par szep kovet
3/11 A kérdező kommentje:
Kocka lesz az biztos ezt eldöntöttem. Volt már mandula de nem tetszett jobb lesz ez.
2016. dec. 25. 18:46
4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy pont az a kérdés hogy milyen legyen nem gondolkozom semmilyenben ötleteket kérek. :D
2016. dec. 25. 18:47
5/11 anonim válasza:
Miért nem döntesz a körmösnél? Biztos van egy csomó színe, köve, mintái...
6/11 anonim válasza:
Beìrod a google-ba és ezer verzió jön fel. Abból biztos tudsz választani, mindenkinek más tetszik.
7/11 A kérdező kommentje:
csupa hasznos válasz...
2016. dec. 25. 21:21
8/11 anonim válasza:
De most semmilyen infóból honnan találjam ki,hogy neked milyen körmöd legyen.Hiába küldök egy hupililát ha neked az nem tetszik.Keress rá,kérdezd meg a barátnőidet.
9/11 anonim válasza:
Keresgess a neten pl. Pinterest-en nagyon sok van. Lemented a telefonodra és megmutatod a körmösödnek. Előre kitalálni azért is necces mert nem biztos, hogy neki van pont olyan árnyalatú lakkja, amilyet te kinéztél magadnak és nem biztos, hogy meg tudja neked csinálni azt a mintát, amit szeretnél. Azért előre nézegess a neten képeket, hogy mi az, ami tetszik, azt megmutatod neki és együtt megbeszélitek. Neki több tapasztalata van, ő látja, hogy hogyan fog kinézni, hogyan lehet kivitelezni. Én először féltem kikérni a véleményét, rábízni magam mert láttam a munkáit és számomra mind undorító, csicsás volt, de tulajdonképpen ő nem a saját elképzelései alapján dolgozik, hanem a vendégek kérését teljesíti, tehát azok a körmök nem az ő ízlését tükrözték. Elmondta a lehetőségeket, megbeszéltük és elmagyarázta, hogy körülbelül mire számítsak. Ha meg van, hogy mit szeretnél, akkor kérd meg, hogy első körben csak egy körmödre csinálja meg és megnézed, hogy elégedett vagy-e vele vagy szeretnél rajta változtatni valamit (az enyém ezt mindig felajánlja).
10/11 anonim válasza:
Körmös vagyok, én írtam, hogy dönts a körmösnél.
Néha nagyon idegesítő, mikor hoz a vendég egy olyan képet, ami agyon van filterezve, vagy esetleg valamelyik világhírű oktató munkája, és természetesen felár nélkül legyen ugyanolyan körme.
Ráadásul sokszor olyan képeket mutatnak, amihez nincs is itthon alapanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!