Nem gáz, ha egy fiú/férfi lófarokban hordja a haját?
Néhány éve hosszú hajam van, és egy ideje elkezdett zavarni, mert kiengedve elég pufi, és néha a szemembe lóg. Viszont levágatni nem szeretném. Egy ideje lófarokba fogva hordom, ha itthon vagyok, mert így nincs előttem, és igazából jobban is tetszik így, mint kiengedve. De nem tudom, hogy mehetnék-e így emberek közé, szóval mennyire néz ki elfogadhatóan, mennyire előnyös.

Szerintem nincs ebben semmi különös. A képek alapján teljesen normális, jól néz ki, és látott már ilyet az emberiség, nem fognak fennakadni rajta.
És le ne vágasd! A többi fiú szempontjából is jó, hogy vannak hosszú hajúak, akik törik az utat, mert nagyon unalmas már ez a "férfiaknak ezt nem szabad, azt nem szabad" világ... "Pufi meg a szemedbe lóg" típusú problémákat a nők persze röhögve megoldhatják egy-két csattal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!