Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy sok...

Hogy érjem el, hogy sok mosogatás mellett se pattogjon le a körömlakk/körmöm 1-2 nap után?

Figyelt kérdés
Márkák, spéci fedőlakkok ,amik tartósak és/vagy erősítik a körmöt esetleg. Géllakk és műköröm kizárva. Sokszor azt látom, hogy a körmöm felázik és lemezesen felszakad és, ami elől marad az vékonyabb, hajladozik. Ha mosogatásnál ez nem is esik meg, fürdés, zuhanyzás után igen. Erre van körömlakk, vagy valamilyen tabletta, aminek hatékonyságát esetleg tapasztalta is valaki ?

2016. dec. 22. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
kesztyű
2016. dec. 22. 22:18
 2/5 Metionin ***** válasza:
Én emiatt (is) mosogatok gumikesztyűben.
2016. dec. 22. 22:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is abba tolom de sokszor nincs időm felkapni másrészt fürdésnél ugyanúgy előfordul meg zuhany után
2016. dec. 23. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen tészta. Ha nedvesség éri a körmöd, bepuhul, jobban hajlik a lakknak meg nincs már akkora rugalmassága, így szó szerint eltörik és lejön. Esetleg próbáld ki a géllakkot. Elsőre kicsit nagy befektetés, de folyamatos hasznalat mellett jobban megéri, mint a sima lakk.
2016. dec. 23. 01:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Lakkozz rendesen. Alaplakk, min 2 réteg szín, fedőlakk. Nekem így fent van két hétig, pedig mosogatok és püfölöm a billentyűzetet. (Az igaz, hogy erősek a körmeim, alapból nem törnek. )
2016. dec. 23. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!