Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi az a lilás cucc, amit...

Mi az a lilás cucc, amit körömfestéskor használnak?

Figyelt kérdés
Több videóban is láttam, hogy valami lilás (konkrétan halvány levendula) színű valamit festenek a bőrre, amit könnyedén lehúznak a körömfestés végeztével. Mi lehet az? Hasznosnak biztos hasznos, én rengetet szenvedek vele, ha kimegyek véletlen a bőrre. Ha meg lekörömlakklemosózom fültisztító pálcikával, akkor belemegy a mintába. De arra nem festhetek rá, mert vastagabb, oda nem illőbb lesz, így moshatom le az egészet és kezdhetem először. Persze, akkor is elrontom. Ezért ritkàn festek körmöt, de az is órákig tart, mert mindig újra kell kezdeni. Jó lenne az a lila cucc.

2016. okt. 26. 13:58
 1/4 A kérdező kommentje:
* előről (Bocsi)
2016. okt. 26. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Folyèkony latex
2016. okt. 26. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Ha jol tudom a miss sportynak van ilyene, csak feher, de ugyan arra jó. Ha nem is a miss sportynal van, a rossmannba lattam ezt.:)
2016. okt. 26. 18:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. okt. 27. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!