1/7 anonim válasza:
Micsoda egy szemtelen kérdés ez...
2/7 anonim válasza:
sotet, mely barna *^*
Az osszes ismerosom a kekert van oda,de nekem a barna a kedvencem.
Persze ez nem szamit, igazabol a zold es a kek is ugyanolyan jo. A keket csak azert nem kedvelem annyira, mert nekem is az van.:)
3/7 anonim válasza:
Mindegyiknek megvan a maga szépsége, bár az én tekintetemet a kék szemek jobban vonzzák, de hát kinek mi.
5/7 anonim válasza:
Barna haj,barna szem(és lehetōleg mindkettō sötét)
Nekem nem tetszenek a kék meg zöld szemek, mert olyan fura, vagyis nem normális(mutálódott) szóval nem természetes..
6/7 anonim válasza:
Én a világos szemszíneket szeretem . Zöld , kék , szürke . Csodásak, különlegesek .
7/7 Mor -san válasza:
Nekem bármi csak ne világoskék és szőke haj! (Igazából abba is ugyanúgy beleszerethetek de külsőre nem lesz a kedvencem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!