Vegyel kontaklencset ha nem vagy elegedett,ezt lehet a legegyszerubben megoldani..
2016. okt. 20. 15:29
2/10 anonim válasza:
Nagyon szép!
2016. okt. 20. 15:57
3/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen a formája, csak az írisz körül van egy sötét karika :D
Amúgy szép igen.
2016. okt. 20. 16:03
4/10 anonim válasza:
Átlagos, semmi különleges nincs benne nem gyönyörű de nem is ronda. Sima barna szem, nem tudsz ellene mit tenni, vegyél kontaktlencsét
2016. okt. 20. 16:14
5/10 anonim válasza:
Szép! Ne vegyél semmilyen lencsét! A barna szem a leggyakoribb.Inkább tanuld meg elfogadni magad!
2016. okt. 20. 17:08
6/10 anonim válasza:
Átlagos barna, szerintem szép:) Én irigylem a barna szeműeket, nekem ilyen fos-kékes-zöld van, holott a családban apai ágon mindenkinek égszínkék. Anyumnak ilyen kékeszöld, pedig a szüleinek barna. Szóval rossz géneket sikerült örökölnöm:D
2016. okt. 20. 17:24
7/10 anonim válasza:
Szerintem szép. Nem mindenkinek az tetszik, ami ritka. Sokszor hallom, hogy a barna szem szebb, mint a kék. Van, aki fél a kék szeműektől. :D A zöld meg általában inkább csak szürkés-barnás.
A fekete/barna hajú + barna szemű lányokra sokan buknak, de szőke hajjal nagyon különlegesen tud kinézni.
Szóval ne aggódj, nagyon szép a szemed, és biztosan te is szép vagy. De az első mindig a kisugárzás. Se kontaktlencse, se szemfesték nem kell, ha valakire úgy tudsz nézni... :)
2016. okt. 20. 18:19
8/10 anonim válasza:
Megértelek. Az enyém sötétbarna, szinte fekete és én sem szeretem kimondottan mert túl átlagos, nincsen benne semmi különleges és úgy "elveszik" az ember arcán, míg egy élénkebb pl. kék színű szem rögtön odavonzza a tekintetet. Viszont a funkcióját betölti és úgysem tudok vele mit csinálni, úgyhogy ez van. Valamint a szemszín önmagában nem jelent semmit, az összhatás a lényeg.
Ha valakinek szép a szeme,akkor barnán is szép.A tiéd szép.az átlagosság meg relatív,mindenkinek van tulajdonsága ami miatt átlagos,és van,ami miatt nem.
2016. okt. 23. 18:43
10/10 anonim válasza:
hát én imádom a barna szemeket. a világos olyan mint a gesztenye, a középbarna olyan mint a csokoládé, a nagyon sötét pedig legalább annyira kitűnik, mint a kék. és imádom a gesztenyét meg a csokit is. :D amit felettem linkeltek összeállítás az is remekül mutatja milyen gyönyörű lehet valaki barna szemekkel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!