Nektek tetszenek a nagyon fehér lányok?
Például az ilyenek:
Én valamiért bolondulok a szőke, fehér, kék szemű lányokért. Viszont olyat is hallottam, hogy van akit taszít.
17/F
Jó tudni hogy léteznek még olyan emberek akiknek tetszik. Lány vagyok és nagyon fehér a bőröm, de csak azt hallom tini korom óta hogy járjak szoliba mert gáz:DDD Amúgy nekem is nagyon tetszik más lányokon, manapság elég ritka hogy valaki nem szolibarna
19/l
Uristen, en azt hittem senkinek nem tetszik, en is mindig olyan feher vagyok, mint a fal.:)
Kek szemmel/ fekete hajjal mindig hofeherkenek hivnak xd
Ha tetszik, ha nem, a többsegünk nem tud vele mit kezdeni. Aki nagyon fehérbőrű csak szétég a napon 5 perc alatt aztán lehámlik....én mindig "irígykedtem" barátnőim szép bronzbarnaságára, én meg a tengerpartról is úgy jöttem haza, mint aki pincében nyaralt...mindennel próbálkoztam, és nem sikerült, mára már nem érdekel, és simán felveszek nyárra egy rövid szoknyát vagy nacit, és mutogatom a hiporeklám lábaim...
Nekem a szőke haj nem tetszik, voltam szőke, de nekem nagyon egybeolvadt a hajam a bőröm színével, én most sötétvörös vagyok már egy ideje és ezt imádom. Szép kontrasztot ad a fehér bőr szürke szem mellé, kevésbe nézek ki halottnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!