Fiúk/férfiak milyen barna lányok tetszenek nektek?
ez még pont jó ez a bőrszín:
hát az 1-es nagyon undi mű barna.
én szeretek fehér és barna bőrű lányokat is, de a szolisat tízezer közül kiszúrom.
pl. tökre bírom a mediterrán csajokat
ugyanakkor a fehér bőr is nagyon szexi
és persze a klasszik vörös haj fehér bőr
de ugyanez a csaj sötét hajjal is wow
szóval, minden bőrszín tetszik, ami természetes és illik a karakterhez
Hát az ilyen magyarnégereknek amilyen az első képen is van szerintem ocsmány ronda a bőrük. És akiket ismerek hogy szoliznak azoknak ilyen agyon száradt és pöttyös is a bőrük, szóval bottal sem piszkálnám meg.
A természetes bőrszín mindenkin a legszebb.
Nekem ez személyfüggő...
Az igazi néger nők nem tetszenek. Az #1 kép viszont nagyon vonzó számomra. Nekem a fal fehér bőr nem tetszik, szerintem egészségtelen hatása van. De mit ad Isten, mostani barátnőmnek hófehér bőre van.
Egyáltalán nem zavar, ha egy nő szoláriumba jár. Legalább ad magára. Az viszont nagyon zavar, amikor beszólnak valakinek, hogy szoláriumba jár. Ők általában nem bírják felfogni, hogy a napon nem mindenkinek megy könnyen a bőrszín sötétítése.
látom jól le lettem szavazva a szolis csicskák által. : D
pedig az igazi barna bőr szép, ahogyan a fehér is tetszik. élek-halok a mediterrán csajokért, pont azok a gyengéim.
az első válaszos képen akkor is látszik a szoli. ki lehet szúrni simán, egyszerűen nem olyan a színe, mint a hasonló színmélységű természetes bőrnek. ennyi.
nem csicska senki.
szerintem csak egyszerűen nem szép a szolis barna bőr. persze kinek mi jön be... nem véletlen születünk egy bőrszínnel, mindenkinek az áll a legjobban a haj meg szem színéhez. meg eléggé aggasztóak a szoli káros hatásai...
szóval aki ezt nem veszi elég komolyan a hiúság miatt, ott szerintem fejben is vannak bajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!