Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nőknek jelent valamit, ha egy...

Nőknek jelent valamit, ha egy pasi leggings fazonú nadrágokat szeret hordani?

Figyelt kérdés
Jeggingset, leggingset, tehát nincs se zsebe, se gombja, farmer és bőrhatású, jó időben is, sportos leggings nacikba szeret lenni.
2016. dec. 21. 16:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Egyrészt a leggings az ugyanaz mint a cicanadrág (lábfej nélküli harisnya), ami egyértelműen női ruhadarab. Szóval a szoknyával se lőttem túlságosan mellé.:D A testresimuló ruhák a köztudatban a női öltözködéshez tartoznak, pont azért hogy kiemelje a szép formákat. Én pedig nem vagyok kíváncsi a férfiak kidudorodó csomagjára... Mondjuk nők kipakolt melleire sem és a feneküket sem szoktam bámulni, azt meghagyom a férfiaknak. De egy pucér test megint más. Az én szememben legalábbis az... ha egy jótestű pasi állna előttem egy szál boxerben, akkor oké nem panaszkodom, de az hálószobai dolog. Én elkülönítem a kettőt egymástól. Az ember a párjának legyen szexi a négy fal között, ne mindenkinek az utcán.

Nekem semmi bajom azzal ha valaki eltérő, más, csupán én nem álszenteskedem hogy "jaj csak a belső számít". Bocs, nekem igenis számít a külső, ha valaki egyszerűen nem tetszik, vagy egyenesen taszít a külseje, öltözködése, akkor nem adok neki esélyt. " A külső ami megfog, a belső ami megtart, a jó szex hozzáláncol". Márpedig biztos nem feküdnék le olyannal, aki külsőre nem jön be. Na de elkanyarodtam egy hangyányit... (mondjuk kapcsolódik a kérdéshez)

Viseld ha akarod, bizonyára nem nekem akarsz tetszeni, csupán kérdezted a véleményemet, én leírtam. Nem egyezik, ez van. :)

Másrészt, normális nő nem visel nadrágként cicanadrágot. Mint írtam a legelején, az egy lábfej nélküli harisnya... Ez olyan hogy francia bugyit sem vesz fel rövidnadrágnak (mondjuk láttam már olyan pitsanadrágot, hogy némelyik bugyim többet takart annál)

2016. dec. 22. 15:02
 12/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ott van a hiba a gondolkozásban nálunk, hogy nem ismerik a forma nadrág, csípő nadrág fogalmát, ami nem=az átlátszó anyaggal.

Ugyanis teljesen más érzés forma nacikba lenni, mint hagyományos nadrágban.

Csak nálunk a 2 véglet létezhet.

Egyébként aki vonzó, az normál egyenes szabású nadrágba is vonzó, vagy tunikásan, ami ugye takar.

2016. dec. 22. 16:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy aki imádja ezeket nem nagyon érdekli ki mit gondol róluk, de az tény, hogy akik magába hordanak legginset, azokat lenézik, ha meg férfi az illető melegnek nézik. Magamból kiindulva engem is rendszeresen lebúzáznak, mondjuk ez inkább őket minősíti, mert még ha meleg is valaki, attól még ugyan olyan ember mint más. És nem kizárólag magamutogatás létezik, ha valakinek nemtől független bejön a legging típusú nadrág, akkor nem érdemes mások megjegyzésével foglalkozni.

Ha nem átlátszó, akkor abszolút bevállalható.

2016. dec. 25. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Az nem férfiaknak való viselet, ennyi. Egyébként mindenki azt visel amit akar, engem ez nem igazán érdekel, egyedül annyit szeretnék hogy én ilyenből minél kevesebbet lássak. Az ha valaki otthon hordja magába az mindenkinek a saját dolga.

Ha valaki sportolásra vesz fel ilyet mert praktikus, megértem, és azzal nincs is problémám. Ha egy pasi, férfi esetleg nadrág alá vesz fel mert hideg van és fázik, meg kényelmetlen neki a jégeralsó, ezt is teljesen megtudom érteni, ezzel sincs problémám.

Barátom is visel leggings nadrágot, kifejezetten farmer alatt ha hosszabb időre megy ki a hidegbe, kényelmes praktikus, nem fagy meg benne a lába.

Nem ájultam el amikor említette hogy ilyenekre szokta viselni, egyszerű feketét szokott felvenni. Amikor nincsenek extrém hidegek akkor egy vastagabb harisnya nadrágot szokott hordani ami vékonyabb mint a leggings de nadrág alatt tökéletes. Még az ellen sem volt kifogásom, csak arra kértem hogy ne dicsekedjen vele, viselje amikor olyan van, ha meg már nem megy hidegbe akkor vegye le. Mondjuk a párom mondta hogy ezeket sem hordja szívesen csak ha szükséges akkor viseli, nem szereti ha huzamosabb ideig visel magára feszülő cuccot.

2016. dec. 31. 16:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem, igazából az utolsó mondatod a lényeg;aki ilyen tapadós nacikat szeret hordani, az imádja ezt az érzést és ha amúgy is tetszik neki.
2016. dec. 31. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:

A leggings alatt a kompressziós öltözetet értjük ugye?

Ha igen akkor sokan el vannak tévedve, ugyanis ennek a viseletnek számos előnye van.

Az egyik legfontosabb hogy nyomása által serkenti az adott terület a vérkeringését, a másik hogy jó izzadságelvezető és nem akadályoz a mozgásban.

Hobbigyúrós vagyok és tudom mit jelent az ha egy öltözet nem arra való. Például guggolásnál nagyon nem mind1 mi van rajtad. Azt a "Magyarországon is általánosan elfogadott nadrágot" még nem találták fel, ami a mozdulatsor folyamán nem akad meg. Ha a nadrág megakad, akkor az egész gyakorlat megakad és olyankor csak remélni lehet hogy nem temet be a súly. Rövidnadrágban is lehet guggolni de ha éppen hűvösebb van a kelleténél, nem igazán nyerő.

A kompressziós nadrág amellett hogy mindent nyomás alatt tart, melegít is. Az ízületeknek ez nem hátrány és mivel ott is szorít kissé, azáltal megemeli az ízületi folyadék hidrosztatikai nyomását - ami szintén előny. Ha netalán izzadás esete forog fent, nem veszed észre mert ezek a culák frankón átvezetik az izzadságot a felszínre. Idén tavasszal volt életem legbrutálisabb hátedzése. Nem a súly nagysága miatt hanem mert a 20fokos teremben frankón beizzadtam és mondani sem kell mit csinál ilyenkor egy vizes ruha. Mióta leggings/kompressziós öltözet van ez a probléma megszűnt és 30fokban is lazán lehet edzeni, na meg 20fokban is.

Melóban is nagyot alakít mert idén szép egységesen barnulok, mivel tetőtől talpig be vagyok öltözve. Lent kompressziós cula, fent UV szűrős de nagyon szellős pulóver. Ennek megfelelően idén nincsen már "leégett a vállam/karom de a mellem/hasam még hófehér" helyzet. Nekem a 30fokban nem igazán meleg így öltözni és mivel technikai öltözetről van szó, a már említett izzadást szélsebesen elvezeti.

Úgyhogy most ott tart a helyzet hogy ahová csak lehet ilyen culákat veszek és hogy őszinte legyek igazán teszek arra ki mit gondol erről. Mindenki azt hord amit akar/szeret persze ésszerű keretek között. Nekem ez így jó, kényelmes, praktikus. Mivel a nadrág a seggem formáját is felveszi ezért vagy rálógatom a felsőt, vagy rövidnadrág kívülre és kész. Az én kényelmem a legfontosabb minden más szempont másodlagos.

Ha pedig barátnőd van és megszól egy egyébként hasznos ruhadarab miatt, akkor érdemes felülvizsgálni a kapcsolatod, mert innentől sztem mindig lesz valami amit megszólhat.

2017. júl. 4. 23:10
 17/20 A kérdező kommentje:
#16 köszi a válaszod, tetszik, valóban vannak jó tulajdonságai a leggingsnek, akár sportra, akár szabadidőbe flangálni benne, én szoktam hordani, sima fényes feketét, szabadidőbe fel lehetne venni, de valamiért nem szeretik, nőinek tartják, ami kicsit vicces.
2017. júl. 5. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, különösen vicces - mint oly sok minden ebben az országban. Szoktam is mondogatni hogy ha kitör egy újabb világháború vagy eljön a világvége, itt bármi túlélhető mert nagyjából 50éves az ország lemaradása :D

Culára visszatérve mondjuk csak a direkt férfiaknak gyártott futó és síelő aláöltözetet hordok. Lent és fent egyaránt. Fent is szeretem ha simul, csak ezzel lőttek a laza jól lelógó ujjatlan/póló/pulóvernek. Ezért kell a rövidnadrág, ami lehetőleg közel ugyanolyan színű mint a nadrág.

1ébként frankón befertőződtem mert eredetileg kettőt vettem csak a gyúráshoz, de annyira bejött hogy nem sokkal később az érettségin is felvettem a nadrág alá (hideg is volt egyébként). Sztem minden tantárgyból hozott egy plusz jegyet írásbeli/szóbeli egyaránt :D Még biztos veszek egy rakással, most van egy rakás fekete de lesz terepmintás is majd, mert eddig szinte csak olyan "hagyományos" culákat hordtam.

Akinek meg nem tetszik az így járt. Mindenesetre vicces hogy mielőtt az álláspontjára jutna bárki, előbb meg kell nézze a lábam végig és ha látszana akkor a seggem is :D Szörnyülködjenek csak nyugodtan, én meg addig is élvezem a kényelmet amit egy tényleg jó leggings nyújt, legyen az gyúrás, futás, bicajozás és sztem lassan a mindennapi életben is.

2017. júl. 5. 23:17
 19/20 A kérdező kommentje:
Jól teszed, a lányokat sem érdekli, hogy nem igazán rendes nadrág, bátran hordják, ahogy én is.
2017. júl. 6. 11:55
 20/20 anonim ***** válasza:

A csajokkal sztem ott lesz a bibi hogy ha a nőkön a leggingset el is fogadják és szeretik, nem biztos hogy a pasikon is ugyanez a helyzet. Pedig külföldön vannak ettől húzósabb megoldások is, mégis elfogadott dolgok.

De mint mondtam, itt a lemaradás katasztrofális szinte minden téren.

2017. júl. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!