Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavar ha egy...

Fiúk titeket zavar ha egy lány szőrös?

Figyelt kérdés
Borotválom a hónaljam meg a lábam.Viszont még nem volt barátom úgyhogy odalent és a fenekem belülről szőrös.Mi erről a véleményetek?Ha mondjuk első alkalommal ezt látnátok mit szólnátok hozzá?Van olyan köztetek aki ezt hosszú távon is elnézné?És ha már járnánk és pont úgy találkoznánk hogy szőrös egy kicsit a lábam?Bocsi a sok kérdésért de én valamiért ettől parázok a legjobban. Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. dec. 20. 17:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ezt a lábas dolgot nem úgy értettem hogy nem borotválom és full szőrös!Hanem 2-3 naponta szoktam borotválni és mondjuk akkor találkozunk váratlanul amikor már kéne.És igen elsősorban pasik véleményére vagyok kíváncsi.Köszönöm az eddigi válaszokat.
2016. dec. 20. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha szőrös a punci szóval nem zavarna a dolog hosszú távon sem. A lábbal kapcsolatban meg nyilván az számít hogy mennyire szőrös, de azt tuti nem várnám el a csajtól hogy emiatt minden nap borotválja magát.
2016. dec. 20. 20:57
 13/18 anonim válasza:
59%

Lány létemre azt mondom hogy: EMBERI DOLOG.

Az én barátomat nem zavarja ha szőrös vagyok, mondjuk nem vagyok dzsungel tipus. Meg ha néha például kijön egy patim. Nem csak a külsőmért szeret hanem a belsőmért. De ennek ellenére oda lenn mindenféle képpen borotválom mert egy idő után zavar.

2016. dec. 20. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon szőrös lányként mondom,hogy sokaknak kifejezetten bejön.
2016. dec. 20. 23:18
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. dec. 21. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a legelső komoly kapcsolata előtt minden nőnek ezek a félelmei, pedig alaptalanok :) Úgy hagyd, ahogy Neked kényelmes, és persze legyen ápolt, tiszta! Ha csak rövidre vágod, azzal sincs gond, meg azzal sem, ha meghagyod, vagy az egészet leszeded. A férfit általában csak az érdekli, hogy a higiéniára adj, a többi ízlés kérdése, de csodálkoznék, ha valaki nemet mondana a szexre, csak mert nem full csupasz :)

A lábad miatt se aggódj: Egy kapcsolatban, normális emberek között ez nem okoz problémát. Senki nem tökéletes, és senki nem tip-top állandóan. A férfi sem, és nem izgatja, hogy nem aznap borotváltad le a lábad :)

Úgyhogy nyugiii, nem kell paráznod, szeretni fog mindenhogy! :)

2016. dec. 21. 12:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Fiú ként írom, egy ideje együtt vagyok egy lánnyal lassan 4 hónapja. (hozzátenném első kapcsolatom)

Engem kicsit se zavar a szőr. De hát végső soron kinek mi...

2023. szept. 15. 20:29
 18/18 anonim válasza:
Alul ne legyen de a honalja nem zavar
2024. febr. 15. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!