Fiúk titeket zavar ha egy lány szőrös?
Lány létemre azt mondom hogy: EMBERI DOLOG.
Az én barátomat nem zavarja ha szőrös vagyok, mondjuk nem vagyok dzsungel tipus. Meg ha néha például kijön egy patim. Nem csak a külsőmért szeret hanem a belsőmért. De ennek ellenére oda lenn mindenféle képpen borotválom mert egy idő után zavar.
Szia!
Szerintem a legelső komoly kapcsolata előtt minden nőnek ezek a félelmei, pedig alaptalanok :) Úgy hagyd, ahogy Neked kényelmes, és persze legyen ápolt, tiszta! Ha csak rövidre vágod, azzal sincs gond, meg azzal sem, ha meghagyod, vagy az egészet leszeded. A férfit általában csak az érdekli, hogy a higiéniára adj, a többi ízlés kérdése, de csodálkoznék, ha valaki nemet mondana a szexre, csak mert nem full csupasz :)
A lábad miatt se aggódj: Egy kapcsolatban, normális emberek között ez nem okoz problémát. Senki nem tökéletes, és senki nem tip-top állandóan. A férfi sem, és nem izgatja, hogy nem aznap borotváltad le a lábad :)
Úgyhogy nyugiii, nem kell paráznod, szeretni fog mindenhogy! :)
Fiú ként írom, egy ideje együtt vagyok egy lánnyal lassan 4 hónapja. (hozzátenném első kapcsolatom)
Engem kicsit se zavar a szőr. De hát végső soron kinek mi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!