Fiúk titeket zavar ha egy lány szőrös?
Tudtommal fiúkat kérdezett és nem nőket...
Lábon kívül mindenhol (!) elfogadhatónak tartom, ha nem hatalmas bozont.
F
Tipikus...kapcsolat elején figyeljünk oda erre....ugyan már hölgy társaim 5 eves kapcsolatom van, és ugyan úgy odafigyelek rá 2-3 naponta áthúzom magam borotvaval mindenhol. Ha rendszeresen borotválkozol nem tart olyan sokáig, mert ha nem vagy úgymond elég alapos sem szembetűnő egy két ottfelejtett borosta méretű szőrszál, és 2-3 nap múlva a kövi procedúránál valszeg nem azt a felületet csinálod meg kevésbé alaposabban....
Sosem lehet tudni, kit hol kap el a hév, nekem fontos a romantika, és a szenvedély, és kevés pasi van, aki évek múltán is ugyan akkora hévvel, és szenvedéllyel esik neki a dolgoknak, pláne ha a vetkőztetés résznél kikandikálnak a chewbacca lábak, és intim részek. Nem mondom, hogy mindenki legyen tetőtől talpig full csupasz, mert tud szexi lenni egy formára nyírt karban tartott szőrzet is, kinek mi tetszik, de szerintem egy nő tartsa rendbe magát, pláne ha ugyan ezt elvárod a párodtól is. Persze ha naturistában nyomjátok, és nem zavar, hogy a párod heréje úgy néz ki mint egy rastafari feje, és őt se zavarja hogy bodri VIP jegyet bérel az intim részeidhez folyamatos bentlakással....akkor oké, ízlések és pofonok....
Ha egyszer kétszer becsúszik, hogy nem számítottál rá, hogy akció lesz, és már kicsit borostás a labad, vagy odalent, nem mondom, hogy nem fér bele, de sztem nem tart sokból rendbevágni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!