Anno 2002be menő volt még a cukorka nyaklánc mellett.
Nekem nem tetszik, de hordja pár sztár is, pl Ariana. Nem zavar másokon,de én már nem venném fel.
21/L
2016. dec. 20. 13:58
2/11 anonim válasza:
Itt Bécsben szinte minden 13-14 éves lány ezt hordja most. Újra divatba jött? Nekem utoljára 10 éves koromban volt ilyen a nyakamban, most már 22 évesen biztosan nem venném fel. :D
2016. dec. 20. 14:07
3/11 anonim válasza:
Elég gagyi.
2016. dec. 20. 14:19
4/11 anonim válasza:
Férfi szemmel azt kell mondanom, elég szexi.
2016. dec. 20. 14:32
5/11 anonim válasza:
Támblörös
Amúgy szerintem elegáns, a barátom szerint dögös, mint egy nyakörv:)
2016. dec. 20. 14:35
6/11 anonim válasza:
Visszajött divatba a tattoo choker és most minden divatmajom ezt hordja.
Nekem ezek a simák tetszenek, pláne ha egy kis medál is van rajta. pl: [link]
Igazából csinos és elegáns tud lenni. Nekem is van egy, vannak olyan felsőim amikhez muszáj nyakláncot felvenni, de egy hosszú láncú már nem mutat jól. Plusz van hogy egy felső optikailag hosszabbítja a nyakam és egy ilyen nyaklánc megtörheti ezt a hatást. Nekem is van, csak mivel minden 3. tini ilyet hord, cikinek érzem felvenni 21 évesen:D Hiába nem ez a tattoo valami
2016. dec. 20. 15:04
7/11 anonim válasza:
mi a jó? jól néz ki, tetszik nekik.
én is úgy vettem észre, hogy férfiaknak tetszik, szexinek gondolják.
kit érdekel, hogy mikor volt utoljára menő? ennyi erővel minden egyes ruhadarabnál sopánkodjunk ezen...
2016. dec. 20. 18:00
8/11 Metionin válasza:
Én azért szeretem, mert nincsenek nagy nyakkivágású pólóim, a kis kivágásúakhoz meg nekem nem tetszik a hosszú nyaklánc. Emiatt mindig így hordtam és hordom a nyakláncaimat (amik általában bőr szíjon lévő ezüst vagy üveglencsés medálok) hogy 2x van a nyakamon, mint az első lánynak és ilyen szorosan, fent. Van "nyakörvem" is, meg ilyen kis bársony is. Nem igazán érdekel, hogy divat-e éppen, meg hogy hány évesek hordják.
2016. dec. 20. 19:44
9/11 anonim válasza:
Nekem is van egy sima bársonyos, és tetszik is, bár én nem nagyon tudom elviselni azt a bizonyos "fojtogató" érzést túl sokáig amit ad (nyilván nem intenzív, de engem mindig is zavart ha volt valami a nyakam körül; nem véletlenül choker a neve). Engem se érdekel hány évesek viselik, vagy hogy mennyire divat, egyszerű és sok mindenhez is lehet passzolni.
2016. dec. 20. 19:57
10/11 anonim válasza:
Hát, hogy a lányok azért hordják, nekik tetszik, vagy mert remélik, a fiúknak tetszeni fog, azt én nem tudhatom. De nekem fiúként nagyon tetszik, mindig felfigyelek a chokeres lányokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!