Új szemüvegem van, de nem látok a kerettől. (részletek lent) Ha visszaviszem blokkal, cserélnek keretet?
Kifejezetten kicsi a lencse és a keret, de az utóbbi elég vastag. Alul folyamatosan a nagy színes csíkot látom. Ez pedig nagyon takar.
Gyorsan választottam, nem tudtam, hogy ennyire zavarni fog.
L
Volt már valakinek hasonló problémája? :(
Mennyit szoktak elkérni a cseréért?
Hát kétféle opció van.
Az egyik hogy nagyon jó fejek, és a vásárlókat megértik és elfogadják a panaszod, új szemüvegesként. Ilyenkor maximum úgy cserélik ki, amekkora a lencse azt beteszik egy olyan keretbe,amibe pont belefér. Szóval maximum tudnak adni egy másik keretet.
A másik hogy azt mondják, te döntöttél és vettél ilyet. Azonban mivel nem szeretnék, hogy a vásárlók elégedetlenek legyenek, ezért biztos kifogják.:)
Barátom is így járt, én ezért veszek "LCD-s keretet" :DD Nagy kijelzővel. Engem is zavarna. Az új szemüvegeseket meg annál is jobban, nem elég a szemüveghez szokni még a csíkokhoz is.
Soksikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!