Hol ismerkedhetnék punkokkal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok punk,nőiesen öltözök,azonban nagyon bejönnek a punk pasik:) Tudnátok mondani Budapesten olyan (szórakozó)helyeket,ahol lehet punkokkal ismerkedni?:)2010. máj. 2. 21:09
11/23 anonim válasza:
még egy gondolat.Egyébként én a 'fétis' opciót gondolom az esetedben valószínünek. Már csak azért is, mert a szépség-divatba tetted fel a kérdést. Az is nonszensz, hogy ha érdekel a punk mint jelenség nem ismersz se zenekart aminek a koncertjére mehetnél se egy tetves rockkocsmát ahova ezek az emberek járnak...
A punk nem csak egy divathóbort. Ideológia, ésetérzés van mögötte.
Persze normális dolog ha mondjuk a punk öltözködés egyes elemei indítanak be, de lehet hogy a hétköznapokban egy párkapcsolat már nem működne.
Tarts egy kis önelemzést.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat...Hát nem tudom mi lesz belőle,remélem jól alakul :D...Amúgy az egyik válaszoló írta,hogy megd*gni bármelyik okosabb punk meg fog...Ez nem piszkálódás ,de ezt nem értem,hogy függ össze ez az okossággal?:)
2010. máj. 3. 05:28
13/23 anonim válasza:
Hm... Szóval akkor értelmezzük a kérdést: "Hol ismerkedhetnék szakadt, lecsúszott, feltűnési viszketegséges, alkoholista idiótákkal?"
Általánosító barom
14/23 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom,mármint hogy hülyeség általánosítani...pl. a rockerekre is azt mondják ,hogy ápolatlanok és alkeszek ,de nekem van nem is egy barátom ,aki ilyen stílusú ,és tök értelmes emberek , és biztosan mondhatom ,hogy se nem büdösek se nem koszosak :)...Szóval szerintem nagyon nagy hülyeség általánosítani :)
2010. máj. 3. 16:43
16/23 A kérdező kommentje:
De szóba állnak idegen csajokkal?:D
2010. máj. 4. 20:27
17/23 anonim válasza:
Persze. kérj tőle egy szál cigit és dumáljatok.
18/23 A kérdező kommentje:
Huuuhhh tetszik az ötlet,naon köszikee:)
2010. máj. 5. 05:35
19/23 anonim válasza:
Lol, sok szerencsét cigit kérni egy punktól... Pont, hogy ők a lehúzósak, akik folyton lejmolnak - cigit, sört, bármit..
20/23 A kérdező kommentje:
Jó akkor tüzet kérek tőle xD
2010. máj. 5. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!