Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki a párkapcsolati csalódásai...

Aki a párkapcsolati csalódásai miatt változtatott magán sokat az miket "tett magával"?

Figyelt kérdés

Csak érdekel azért kèrdezem. Mindent nem vállalnék azért be hogy megmutassam kit vesztettek el.

Köszönöm a rendes válaszokat.

(Külsőre, belsőre egyaránt gondoltam)

2016. dec. 13. 07:45
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Az elég nagy gond, hogy te ennyire mástól függsz, hogy még szakítás után is neki akarsz megfelelni.

Én sose éreztem, hogy bármit is kéne bizonygatnom egy volt barátomnak. Ennek ellenére volt olyan többször is, hogy évek múlva összetalálkoztunk és elmondta, hogy sajnálja, hogy így alakultak a dolgok. Nem azért, mert megváltoztam, hanem azért, mert rájött, hogy milyen jó voltam. Úgy ahogy voltam.

2016. dec. 13. 10:15
 2/4 anonim válasza:
75%
én befestettem a hajam, és 45 kgra koplaltam magam
2016. dec. 13. 10:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, természetesen nem én szeretnék megvàltozni. Kiváncsi voltam az ilyen emberek véleményéte. Megköszönöm annak aki a kérdésre válaszol.
2016. dec. 13. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ha én ex miatt változtattam volna, akkor most:

-soha nem hordanám copfban a hajam

-szilikonmellem lenne

-nem állnék szóba férfiakkal, még a saját kollégáimmal sem

-ribisen öltözködnék

Szarul estek a dolgai, de nem változtattam ezeken a dolgokon.

2016. dec. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!