Mikortól szabad copfban hordani a hajunkat? Mert állítólag a szüzek hordják kiengedve?
Mi a fasz??
Hordd úgy a hajad ahogy akarod, mi ez a szarság hogy a szüzek hordják kiengedve? Nem ez fogja meghatározni!
Istenem ennyi hülyét a világon...
Ilyenről még nem hallottam.
Azt viszont tudom, hogy a romáknál, miután férjhez ment a lány, kibontott hajjal csak a férje előtt mutatkozhat, egyébként valamilyen kontyba fel kell tűznie.
Akkor ezek szerint a lányok már oviban nem szüzek? :O
Ekkora butaságot...
Jujjj, már kisgyerekkorunkban is összefogva hordtuk. Sőt, elvárás volt az oviban, hogy ne lógjon.
És most közel a negyvenhez is hordom copfban.
A copf egyébként inkább kislányos viselet. És a kiengedett vagy feltűzött haj nőiesebb. Ha mindenképpen akarunk valami sztereotípiát.
Ma már nincs jelentőssége a hajviseletnek, de régebben tényleg volt jelentése annak, hogy ki hogyan hordta a haját. Fedetlenül, vagy pártában (ami nyitott fejfedő volt) csak a lányok mutatkoztak, az asszonyok főkötőt hordtak. Kibontott hajat, copfot, hajfonatot szintén csak lányok hordtak, az asszonyok kontyba csavarták a hajukat.
Két kiscsaj a bölcsiben ülnek a bilin:
Te még szűz vagy?
Már nem
Hogy csináltad?
Véletlenül beleültem a cumimba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!