Száj pc kivétel. Beforr? Mitől, hogyan?
Sziasztok!
Lassan 2 éve, hogy beszúrták a száj pc-met(jobb oldalt lentre tetettem be).1 évig egy pötty volt bent, most egy karika van bent,de elég erősen gondolkozom azon, hogy itt az ideje, hogy eltávolítsam a pcmet.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg akinek van már tapasztalata a témában, eltudna esetleg engem látni pár hasznos tanáccsal a piercing nyomának eltüntetésével kapcsolatban?
Kenőcs?Valahol azt olvastam, használ a heg eltüntetésére használatos kenőcs. Contractubex gél talán a neve.Ez igaz volna?
Vagy ha begyullasztom tényleg begyógyul a helye? :D Elég beteg megoldásnak tartom,de ha beválik, hát megteszem..:D
Szerintetek így 2 év után mekkora esélye van annak, hogy begyógyul? :) Ha egy pötty maradna a helyén az nem zavarna, viszont egy lyuk már eléggé elszomorítana.
Válaszokat előre is köszönöm szépen! :)
19/L
Persze, kend be szarral, hogy begyulladjon, akkor biztos nem marad meg a helye! ISTENEM!
Vedd ki, aztán beforr, egy pötty fog látszani a helyén.
Ha nincs kitágítva, akkor nem lesz lyuk a helyén semmiképp, hisz egy kb- 1 mm átmérőjű lukról beszélünk. Tehát akár beforr-e, akár nem, nem hinném, hogy látszana, hogy lyuk vagy pötty.
Az, hogy beforr-e, emberfüggő szerintem, nekem a fülemben három lyuk van, egyik félig beforrva, kettő meg teljesen nem, pedig nem hordok egyikben sem fülbevalót. :) Nem hinném ,hogy begyullasztani meg akármit kenni rá okos lenne, előbbiből komoly, maradandó bajod lehet, utóbbi meg nem hiszem, hogy nagyon hatna, hiszen már nem egy friss seb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!