Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Holnap ballagás. Szoknyát...

Holnap ballagás. Szoknyát vagy nadrágot vegyek fel?

Figyelt kérdés

Holnap ballagás lesz,nem én ballagok,és nem tudom hogy mit vegyek fel.Szoknyát vagy nadrágot(sötét farmer).

Kb.így néz ki a szoknya:

[link]

Lejjebb és feljebb is lehet húzni.Kicsit vastagok a lábaim,és egyáltalán nem vagyok szoknyás,1 évben jó ha 2szer veszek fel.Kicsit feszélyezve érzem magam benne,de viszont sokkal csinosabb mint a sötét farmer,szelősebb is,márpedig holnap meleg lesz.Szerintetek melyiket vegyem fel?

Másik kérdésem,hogy magassarkút fogok felvenni holnap,ami elég magas,8 centis sarka van,kicsit bizonytalanul járok benne,és attól félek,hogy elesek:S Már mászkáltam benne itthon.Mit tegyek,hogy ne érezzek így?

Előre is köszi a válaszokat:)

16/L

2010. ápr. 29. 17:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nem érzed jól magad a szoknyában,akkor menj nadrágban! Egy elegánsabb felsővel pont jó lesz. Én is megyek ballagásra és nadrágot veszek föl. Ami a magassarkút illeti,bocsi,de nem tudok tippet adni. :S
2010. ápr. 29. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
nem szombaton lesz a ballagás?
2010. ápr. 29. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
kid ballag?
2010. ápr. 29. 18:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Senkim nem ballag,csak el kell menni nekünk is.

Most próbáltam fel a szoknyát,blúzzal,magassarkúval,de nem igazán tetszett,mert vastagok a lábaim:(

A farmer nagyon gáz lenne?

2010. ápr. 29. 18:22
 5/10 anonim ***** válasza:

az hát

de milyen suli ez, hogy hnap lesz a ballagás,

nálunk csak a főpróba lesz hnap

2010. ápr. 29. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát nálunk holnap lesz,és szerintem is sokkal jobb így.

Egyébként meg a kérdésre válaszolj ha lehet!Köszi.

2010. ápr. 29. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:

jó vanna hátrább a agarakkal

csak kíváncsi voltam

ne vegyél fel szoknyát nah ha nem akarsz

ezzel most segítettem mert sztem nem

hidegen hagy h mibe mész

2010. ápr. 29. 18:58
 8/10 anonim ***** válasza:
off de nekünk is holnap lesz a ballagás meg még a város másik 5 sulijának :D
2010. ápr. 29. 20:41
 9/10 anonim ***** válasza:
nekünk is hnap lesz, am én is nadrágba megyek, mert most ahhoz van kedvem, nekem normál méretű lábaim vannak nem vastag nem is vékony, de a blúzomhoz ami olyan, h ing és a mell alatt ilyen míder vagy fűző szerűség van belevarrva és ahhoz nem ment a szoknya, hát ez van xD
2010. ápr. 29. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
8 cm az sztem nem sok,de ha nem tudsz benne menni elég vicces látvány leszel, vegyél pl balerinát vagy gyakorolj benne még most az este, a farmert meg felejtsd el, nincs rendes fekete nadrágod?
2010. ápr. 29. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!