Vastag lábakra milyen rövid nadrágot/nyári ruhát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Az alakom átmenet a körte és a homokóra között,mert összességében alul vastagabb vagyok,és oda is hízom előbb,de a vállam egyforma széles a csípőmmel.A lábaimat nem szeretem,mert vastagok,és hiába futok,olyan tömzsik,és tuskók maradnak,a fenekem pedig nagy,és széles a csípőm.Eddig nem nagyon volt még idén rajtam rövid nadrág,vagy nyári ruha,de mostmár kéne vennem.Mit ajánlotok ilyen alakra?Rövid nadrágból milyet vegyek?Ruhákból milyen fazonút,milyen hosszúságút?2011. máj. 31. 21:25
1/3 anonim válasza:
enszerintem annak akinek husossab a laba azon meg a szoknya is szebben all mert nem csak csontot mutat.........szoknya haromnegyedes johet de a rovid mar nem mert mar az a vekonyaknak valo
2/3 anonim válasza:
Eszedbe se jusson háromnegyedest venni, az a legrosszabb!!!! A pont térdig érő a tökéletes, abból is az A-vonalú, tehát ami lefelé bővül. Lehetőleg valami könnyű anyagút válassz, aminek szép az esése. Istennő leszel benne:) A rövidnadrághoz nem tudok hozzászólni, abból ritka az előnyös darab... De gondolom a térdig érő abból is jó lehet. Afölöttit szerintem ne erőltesd! Hogy érted amúgy, hogy vastag a lábad? Mert nem mindegy, hogy a combod, vagy a vádlid erős.
3/3 anonim válasza:
Nekem is elég vastagok a lábaim és általában bő nadrágokat hordok (amolyan "hippi" nadrágokat). Anyagtól függően ez lehet elegáns is ha irodába kell felvenni.
a hagyományos igy néz ki: [link]
én szabóhoz viszek anyagot és méretre megcsinálja nekem ugy 3-4 ezer forintért (attól függően hogy kérek- e rá valami pluszt pl. zsebet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!