Alapból kis melleim vannak és alacsony is vagyok, de nagyon idegesít, hogy 15 éves vagyok és sokan 13nak néznek. Általában szempillaspirállal van rajtam és a ruháim többnyire színesek, de nem is nagyon szeretnék "beszürkülni".
2010. ápr. 29. 13:57
1/9 anonim válasza:
Szerintem 40 évesen örülnél ha csak 35nek néznének, nem? :) Fogd fel így, de pl használj erősebb sminket, de azért ne vidd túlzásba és öltözz nőiesebben, de semmiképp ne akarj idősebbnek látszani, nincs abban semmi szégyen, ha fiatalabbnak néznek még ha úgy is érzed :)
2010. ápr. 29. 14:06
2/9 anonim válasza:
Várj!
Minden napod, amikor más szeretnél lenni, mint ami vagy, amikor máshol szeretnél lenni, mint ahol vagy, vagy amit azzal töltesz el, hogy várod, hogy már máskor legyen, elveszik az életedből.
Ha jól érzed magad a színes, fiatalos ruhákban, akkor ne azzal törődj, hogy mennyinek néznek mások! Ha mégis ez a fontosabb számodra, akkor a szigorú, felnőttes ruhákra kell átállnod, mert ezzel, meg persze a viselkedéseddel tudod a legnagyobb hatást elérni. A smink szerintem ehhez kevés, illetve néha komikus eredménye is lehet.
2010. ápr. 29. 14:35
3/9 anonim válasza:
20 éves létemre én meg úgy nézek mint egy 16 éves. de inkább nézek ki fiatalnak mint öregnek
2010. ápr. 29. 14:40
4/9 anonim válasza:
ne sminkkel akard elérni, a több festéktől ribancnak fognak nézni, az se jó. szerintem igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy a viselkedés sokat nyom a latban, engem pl 14 évesen egyetemistának néztek a komolyságom és a jó logikám miatt, hiába voltak lapos melleim és nem sminkeltem magam egyáltalán.
egyébként meg az is igaz, hogy később örülni fogsz még, hogy fiatalabbnak látszol. :)
2010. ápr. 29. 14:51
5/9 anonim válasza:
Engem is sokan fiatalabbnak néztek ilyen idős koromban. Most 26 vagyok és teljesen velem egyidősnek nézek ki.
Tudom neked az most nem tuti válasz, ha azt mondjuk ne akarj öregíteni magadon, pedig hidd el ez a legtutibb!!!
2010. ápr. 29. 15:41
6/9 anonim válasza:
Hát engem kevesebbnek néztek a koromnál,régebben ez nagyon zavart,mert sokszor még 16évesen is úgy néztem mint egy 13 éves.De most már annak örülök,ha fiatalabbnak tűnök,a múltkor cigit akartam venni és a boltos elkérte a személyimet,persze nem volt nálam épp akkor semmi irat és a srác nem hitte el,hogy 22 éves vagyok.Hát ennyit erről és bóknak fogtam fel :D
2010. ápr. 29. 17:19
7/9 anonim válasza:
ha szemüveges vagy válassz komoly szemüveget, ha nem vagy szemüveges, akkor pedig ha megteheted vegyél egy komolyabb, de fiatalos szemüvegkeretet, amibe 0 dioptriás lencsét rakatsz (vagyis kamuszemüveg9 és máris kicsit idősebbnek nézel ki, persze azért ne hordd állandóan.
2010. máj. 2. 03:45
8/9 A kérdező kommentje:
és ha akkor élőben nem is tudnék, csak a bohócot csinálok magamból, akkor képeken hogyan? Milyen "pózból" fényképezzem az arcom? Milyen színeket használva?
2010. máj. 2. 04:12
9/9 anonim válasza:
én 13 vagyok és úgy nézek ki mint egy 11-12 éves :-s
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!