Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért szólnak le a ruha...

Miért szólnak le a ruha viseletem miatt?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és gucci cipőben, louis vuitton, Versace, Key Closet, Dior ruhákban járok általában bulizni, suliba, meg mindenhova kb. Sokan viszont beszólnak nekem, hogy pláza cica vagyok, meg ilyenek.. ezeket miért mondják? Nem kellene ilyeneket hordanom? (szüleim veszik nekem a ruhákat, azt mondják mindig, hogy ,,egy lánynak jól kell öltözködnie, hogy tiszteljék,, - szerintem ez nem így van, na mind egy, most nem erről van szó..)
2016. nov. 16. 22:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
inkább képes lennél tönkretenni egy gépet, minthogy kitörölj pár sort az előzményekből vagy mondok jobbat: mondd meg nekik, hogy semmi közük hozzá, hogy miket nézel a neten.
2016. nov. 17. 21:25
 22/27 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ebből már levehető volt, hogy egy laptop anyáéknak semmit nem jelent, ha tönkremegy, vesznek egy újat :/ Előzményeket ha törlöm biztos kérdőre vonnak, rosszabbik esetben felképelnek egyszer - kétszer. Ha pedig megmondanám nekik, hogy semmi közük hozzá, mit csinálok a neten, biztos megint megvernének. Erről nem szívesen beszélek.. de ez egyszer már megtörtént. Nem éreztem helyesnek, hogy folyton ellenőriznek, és ezt bele is mondtam az arcukba, hát akkor anya üvöltözött velem meg adott egy két pofont, apa viszont nagyon megvert.. Ezt csak azért írtam le, mert ha kerítenék, meg céloznék itt az ilyesmi dolgokra, elöbb utobb ugyis leírnám, hogy mi történt, de csak azért, mert itt senki sem ismer.
2016. nov. 17. 21:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz.... akkor részvétem a szüleid miatt. Hogy lehet így bánni egy gyerekkel? Ezek a ruhák szerintem szörnyűek :( Valamit kéne kezdened a helyzettel mert hiába a drága ruhák, így nem lehet normális életet élni.
2016. nov. 17. 21:56
 24/27 anonim ***** válasza:
nem leszel több semmivel, hogyha ilyen göncökben futkosol.
2016. nov. 18. 19:59
 25/27 anonim ***** válasza:
9%
Hazudsz kérdező, semmi nem igaz ezekből amit írtál!
2016. nov. 18. 22:07
 26/27 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Nem fogok magyarázkodni, így is rossz a szüleim miatt az életem, nem fogom magam még olyanon is idegesíteni, mint, hogy valaki nem hisz nekem. Sajnos mind valóságos amit leírtam, remélem egyszer találkozol egy hasonló helyzetű valakivel, aki olyan cipőben jár, mint én, és akkor talán visszagondolsz majd erre a kérdésre, és rájössz, hogy talán.. mégis igaz volt.
2016. nov. 18. 23:36
 27/27 A kérdező kommentje:
,,Az olyan cipőben jár mint én,, - azt úgy értem, hogy hasonló helyzetű, nem pedig ugyan olyan cipő márkára, kinézetre gondolok, csak hogy tisztázzuk..
2016. nov. 18. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!