Miért szólnak le a ruha viseletem miatt?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és gucci cipőben, louis vuitton, Versace, Key Closet, Dior ruhákban járok általában bulizni, suliba, meg mindenhova kb. Sokan viszont beszólnak nekem, hogy pláza cica vagyok, meg ilyenek.. ezeket miért mondják? Nem kellene ilyeneket hordanom? (szüleim veszik nekem a ruhákat, azt mondják mindig, hogy ,,egy lánynak jól kell öltözködnie, hogy tiszteljék,, - szerintem ez nem így van, na mind egy, most nem erről van szó..)2016. nov. 16. 22:18
11/27 A kérdező kommentje:
Szüleimnek csak az a jó, ha minél drágább ruhákba öltöztethetnek engem. Őket a kinézet nem érdekli, csak az árcédula és a márka. Egyébként ellenőrzik a számítógépemet, és figyelik hogy mit csinálok rajta, ezért nem merek felrakni képet, mert ha meglátják.. :/
2016. nov. 17. 11:17
12/27 anonim válasza:
A kedves szülőket el kéne vinni egy pszichológushoz. És valószínűleg egy stílustanácsadóhoz, stylisthoz is. Rendesen ízlésficamosak.
13/27 anonim válasza:
inkognitóablak, előzmények törlése, jelszó stb.. csak mondom.
14/27 A kérdező kommentje:
Egyszer már kitöröltem az előzményeket, azért kaptam is a szo szoros értelmében.. ezért nem nagyon merem megcsinálni, majd szerintem az lesz, hogy szombaton ellenőriznek (a gépet) majd az előtt ,,véletlen,, elesek a leptoppal és eltörik.. vagy beleejtem a vízbe
2016. nov. 17. 13:15
15/27 A kérdező kommentje:
* laptoppal
2016. nov. 17. 13:15
16/27 anonim válasza:
csinálsz magadról fotót?
köszi
üdv,
Dörrentős
17/27 anonim válasza:
elég ha egy két sort törölsz az előzményekből ne az összeset és akkor nem tűnik fel a törlés.
18/27 anonim válasza:
Ha a szüleid észreveszik az előzmények közt, ha képeket töltesz fel a ruháidról...akkor azt nem veszik észre, hogy ezt a kérdést kiírtad, és kibeszéled őket idegeneknek? Nem rosszindulatból mondom, de ez az igazság.
19/27 A kérdező kommentje:
De igen, ezért mondom, hogy elrontom valahogy a gépet, ugy hogy teljesen tönkre menjen, és a kérdésről sem tudnak meg semmit. - Utolsó válaszolónak írtam. Utolsó előtti válaszolónak írom - Bocsi, de még a ruháimrol sem rakok ki képet nem hogy magamrol :(
2016. nov. 17. 20:42
20/27 A kérdező kommentje:
Bocsi, utolsó előtti-előtti - nek ment a képes rész
2016. nov. 17. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!