Szerintetek kell fogszabályzó? (Kép)
Én nagyon szeretnék mert köz van a fogaim közt és kicsik is, de a szüleim szerint nem szükséges, pedig nagyon zavar. És állandó kéne, vagy az éjjszakai is megfelel? [link]
15/L
Lehet kivehető és állandó is. Szerintem neked annyira pici a rés, hogy nem biztos, hogy kéne állandó. Egyébként nincs gond a fogaiddal. Elég szabályosak. Csak az első kettő között van egy rés, de az sem nagy.
Menjetek el fogorvoshoz, kérjétek ki a tanácsát. Aztán majd eldöntitek. Egy orvosra talán a szüleid is jobban hallgatnak, ha valóban szükséges lenne a fogszabályzó.
Mindenképpen szükséges, nagyon csúnya elől az a rés!
Nekem is volt, kivehető, este betettem mielőtt lefeküdtem, reggel amikor felkeltem meg kivettem.
Szépen összehúzta.
Az azért elég szégyen, hogy a szüleid magyarán lesz..rják a fogaid állapotát! Vagy megvárják, hogy majd a te fizetésedből csináltasd meg a fogaidat később?
Nézd, nem olyan gázos, de téged zavar. Fogszabályzót szeretnél, akkor kell!:)
Kb 50000 Ft-ból megvan minden. Ha a szüleid nem akarják menj el fogorvoshoz és kérdezd meg a véleményét, aki úgyis aztmindja, hogy kell.:)
A fogak méretét nem fogja befolyásolni a fogszabályzó.
Ami az első 2 fogad között van azt fogrésnek hívják és ha jól tudom ezt a fogszabályszó nem oldja meg, de ezt fogorvossal kell megbeszélni.
Amit ajánlok egy konzultáció:) Ezzel nem sokat vesztesz.
"Ami az első 2 fogad között van azt fogrésnek hívják és ha jól tudom ezt a fogszabályszó nem oldja meg"
NAGYON ROSSZUL TUDOD!!!
Nekem is fogréses problémám volt gyerekkoromban, és az éjszakai simán összehúzta!
Erről csak ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!