8 osztályos gimibe járok és 7. es vagyok. Eddig sose vettem fel szoknyát és 1-2 hete azt mondtam hogy nem is fogok. De most láttam 1 szoknyát ami tetszik és jól áll. félek felvenni mert az eddigi véleményemet üti!?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 17:24
1/3 A kérdező kommentje:
(5.-ben kezdődik) mit csináljak ?
2010. ápr. 28. 17:26
2/3 anonim válasza:
Sztem semmi baj nem lesz belőle ha felveszed, max annyit kérdeznek hogy ,,na hogyhogy szoknyába?" Egyébként az ilyen dolgok változnak mint az időjárás, hogy ki mit mond divat terén. 3 éve még az emberek 90 %-a azt mondta hogy undorító a répa és szűkszárú nadrág. most meg nézz körül. nyugodtan menj szoknyába.
3/3 anonim válasza:
sztem is vedd felbátran, pláne hogy ha jól is álll :D én is régen azt montam h nem vennék fel szpknyát mostmeg tökre megszeretem XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!