3/12 anonim válasza:
Ilyen ruharétegben, ülve, keresztbe rakott lábakkal nagyon nehéz kiértékelnem őt. Arcra egyébként 8-as.
4/12 anonim válasza:
Csinos lany, azt azert hozza teszem, en szoke party vagyok es borzasztoan valogatos... , de ezt a lanyt atlagosnak nevezni eros tulzas. udv egy Men phisyque versenyzo.
5/12 TR75 válasza:
Szerintem több mint csinos. Ha úgy érted, szép-e, azt ebből az egy képből nehéz megmondani, ez alapján mindenképpen nagyon is.
7/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Nagyon kedves az arca, mosolya. Látatlanban azt modom, hogy elég jó alakja lehet. Bejön nekem nagyon. A piros kabát is jól áll neki, de szívesen megnézném, ha levenné. Sőt, ha még többet levenne...
8/12 anonim válasza:
csinos, de azért nem kiemelkedő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!