Mit gondoltok az alábbi keringőruháról?
2016. nov. 6. 16:22
1/5 anonim válasza:
Jól áll. Egyáltalán nem túldíszített, szalagavatóra mindenki ilyesmi ruhát vesz fel, legalább is a mi iskolánkban ez a díszítés még belefér.
2/5 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű! Maga a ruha is és rajtad is...*.*
3/5 anonim válasza:
Szerintem csinos és jól is áll szép alakod van! :)
Én a szalagavatón már túl vagyok, szóval picit esküvői ruha szemmel nézek rá. Az egyetlen ami nem tetszik, az a masni de ez abszolút a személyes véleményem! A te ruhád, neked kell viselned! Ha tetszik, ne hallgass másokra! :) Én mikor megtaláltam a sajátomat, legszívesebben abban aludtam volna, kb ember nem létezett aki lebeszélhetett volna a ruhámról.
4/5 anonim válasza:
Nekem picit túl sok a szoknya részénél fent a dísz, de ettől függetlenül szép. :)
Tetszik, de én egy egyszerűbbet választanék.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és jól is áll 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!