Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valakinek sikerült szebbé...

Valakinek sikerült szebbé vállni idővel?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsa kérdés tudom, de arra lennék kiváncsi, hogy van-e köztetek olyan aki idpvel szebb lett, mert foglalkozott magával vagy csak az idő segitett rajta.

Ha ti is hozzá járultatok, mit tettek?Bárkinek lehetséges?

2016. nov. 3. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:

ha megnézed akár a sztárok régi képeit, lehetséges. nyilván komolyabb változás az pénz kérdése.de kisebb dolgokat lehet változtatni pénz nélkül is.

én is elég sokat változtam az utóbbi időkben szerintem. a régi cérnavékonyra szedett szemöldökömet visszanövesztettem és szép formára van szedve. a hajam színét is változtattam pár árnyalattal és máshogy is van levágva,hogy előnyösebb legyen. a bőrömet is állandóan hidratálom , ez is sokat dobott:) meg próbálok olyan ruhákat vásárolni , amik előnyösen állnak. pár éve még nem volt erre igényem..

sminkelni is szoktam minimálisan . ezek így összeségében sokat dobtak magamon.

új, előnyösebb szemüvegkeretet is vettem .

ha valakinek sok pénze van akkor meg kb minden lehetséges.platsztikai műtétek stb..

én amúgy nagyon sok átalakítós műsort néztem már és azokból is sokat lehet tanulni. meg jó motiváció,hogy nekik is sikerült .

2016. nov. 3. 13:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem sikerült.

Ha visszaemlékszem, 14 évesen még szemüveget hordtam, közel 20 kiló súlyfeleslegem volt, falfehér bőröm, és gyűlöltem a göndör sötétbarna hajamat,amit mindig egy béna kontyban hordtam.

Most 17 éves vagyok és lerepültek rólam a súlyfelesleg, már kifejezetten vékony vagyok. Megtanultam elfogadni a hajamat is, most kicsit rövidebb és szőkére van festve. Mivel jobban figyelek az étkezésemre is,sokkal több gyümölcsöt/zöldséget eszem (bár eddig is vegetáriánus voltam),így hiába fehér a bőröm, egészséges színe van és az arcom is szép piros lett.

Minden hónapban eljárok kozmetikushoz arckezelésre, fodrász festi a hajamat is.

Már a sminkeléstől sem félek annyira és folyamatosan lesem a legújabb divattrendeket. Persze a jó minőségű örök klasszikus fazonok soha nem mennek ki a divatból,így inkább erre törekszem.

2016. nov. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!