Mi a véleményetek a maccosmetics.hu-ról való rendelésről?
Stresszes!
Én csak azért rendelek online, mert a személyes vásárlás ugyanolyan katasztrófa.
Btw.: Aki jót akar magának, nagyon messziről elkerüli a váci utcai, és az Alleeban lévő üzleteket.
Nekem az szól az online mellett, hogy kényelmes, nem kell bemennem egy plázába sem. Nem kell aggódnom, hogy ugye kedves, ügyes, okos, türelmes eladót kapok ki magamnak.
Viszont óriási rizikófaktor a jó szín választás.
Alapozóval, highlighterrel üzletben fürödtem be. Míg online "csak" rúzzsal.
Már tudom a megfelelő számkódokat, így utórendelhetem online.
Online rendelés mellé, kapunk ajándék sample terméket. Gondolom bizonyos összeg felett. Ez tök jó, így megismerhetünk olyan termékeket is, amelyeket magunktól nem vásárolnánk meg.
Viszont amikor először megkaptam a nyomonkövetési számot, és megláttam, hogy Németországból jön a csomag. Bepánikoltam. Mert minden barmi törékeny. Több termék is üveg konténerben van, vagy a pro termékek csak papír tasakban vannak.
Ráadásul nekem először 5 nap volt a szállítás. Mert csütörtök éjjel rendeltem. Hétvégén nem dolgoznak, és kedden jött meg.
Szóval TIPP: mindenképp hétfőn, max kedden rendeljetek, és legkésőbb péntekre nálatok lesz az áru.
De ami szerintem a legrosszabb része az online mizériának, az a UPS futárszolgálat. Nagyon nyögvenyelős, beérkezési határidő nincs. Egész nap malmozz az ablak előtt. Mert, hogy képesek elmenni a ház előtt. :D
Eddig mindig ütött-kopottan jött meg a doboz. és belül a termékek A'la nature szokványos papír dobozban, ezenkívül 2 darab selyempapír. És kész. Engem elsőre ez elszomorított. Még is csak egy high end vonalról van szó, és ennyi... Miközben átutazott 3 országot. Ha már a termékeket nem akarják bevonni fóliával, akkor valami kitöltő anyagot tehetnének a dobozba. A stílusról sem kellene lemondani, legyen márkahű fekete táddádádámm.
Őszintén szólva, mindezek ellenére is online fogok vásárolni. Nekem a Westend és az Aréna kiesik, pedig ez a 2 bolt ahol megéri nem csak időt, de pénzt is elkölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!