Nagyobb összeget kiadni egyszerre? Te mit csinálnál?
Ahogy tegnap atnéztem a dolgaim, rájöttem, hogy szinte egy csomó mindent kellene most megvennem, amiket nap mint nap használok: testápoló, arckrém,púder, szempillaspiral, sampon. Ezek kifogytak. Aztán le kellene cserélnem a fogkefemet, kellene valami leggings itthonra, mert nincs hosszú nadragom es fazom a nyáriban. Néhány zokni es fehérnemű is jól jönne, kukába valóak, amik vannak. Ma mennék vásárolni, de nem tudom eldönteni, vegyek-e meg mindent egyszerre. Ahogy utanaszamoltam ez kb. 10ezer ft.omba kerülne.
L
elsem olvastam a regényeketO.o
de miért is volt gonoszság azt írni hogy mindenből a drága kell? abból következtettem hogy a drága dolgokra van szükséged, mert kiírtad külön a fogkefét. 100 ft-ért már lehet kapni, de a jobb fajták is csak pár száz ft, hacsak nem több ezer ft-ost akarsz venni, mert ha nem, akkor nem értem miért kellett kiemelni azt is. Hiszen ez olyan mintha kiírtad volna hogy zsepit kell venned:D
nem értek egyet, de függetlenül legyen úgy, hogy te nyerted meg a bajnokságot! :)
a nyereményedet átveheted az elérhetőségedet privátban küldve... a nyeremény átvételének a minimuma a megfelelő szint,
(a #21-es kielégítetlen frusztrált csajra, ilyen habitussal nem valószínű, hogy vonatkozik az ajánlat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!