Az baj ha a dagi (kép) csajok tetszenek?
Az ilyesmi külsejű csajok nekem kifejezetten tetszenek. Bár tudom, hogy néha vannak problémáik a testsúlyuk miatt. De mégis: szerintetek lehetne komoly kapcsolat belőle probléma nélkül egy ilyen lánnyal? Mi a tapasztalatotok ezzel?
Főleg a személyes tapasztalatotok érdekelne.
Normális válaszokat légyszi. Nem kérek becsmérlő megjegyzéseket.
Előre is köszi!
Szerencsés együttállás, hiszen olyan a célcsoportod, aki nem túl keresett a fiúk körében. Ezt minde rosszindulat nélkül mondom. A molett csajok azt mondják, nehéz pasit találni, így valószínű, hogy hálás lesz az a lány, akire rátalálsz. Ezek előnyök.
Hátrányok: sok közöttük az öngyűlölő,az önbizakomhiányos, akik nem fogják szinte elhinni sem, hogy tetszhetnek valakinek. Pedig ők sem rosszabbak senkinél, a szeretnivalóságot, szerelmet egyébként sem kilókban és centikben mérik.
Rajtad kívül még igen sokan kedvelik a husis nőket. Nincs ebben semmi baj, sem kivetni való.
Az egyik lányom mindig kerekded volt. Gyorsabban talált férjet, mint a másik lányom, aki csinos, karcsú.
Persze, hogy nem az 😊
Ès termèszetesen úgyan úgy alakithatsz ki velük komoly kapcsolatot. Van akik totàl elfogadjàk magukat 😊
Nekem us van pàr kiló felesegem, de azèrt páromnak elhiszem ha azt mondja, hogy szép vagyok. Többiek vèlemènye meg nem érdekel 😊
Kedves utolsó. Előre közöltem, hogy normális válaszokat ebből is látszik mekkora egy gyökér vagy.
Aztán miért lenne beteg, ha valaki szeret egy dagi lányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!