Hát,derék,fenék,hónalj,intim terület,láb(egész,vagy csak térd alatt),alkar,felkar,kézen ujjpercek,lábujjpercek ?:)
2016. okt. 27. 19:25
1/8 anonim válasza:
Szemöldök, bajusz, láb, intim terület, hónalj, alkar. A többi területen egyáltalán nem szükséges szerencsére. 19/L
2016. okt. 27. 19:33
2/8 anonim válasza:
szemöldökszedés,bajusz szedés,has,hónalj,intim terület,láb: nyáron az egész, ilyenkor csak térd alatt vagy ha olyan kedvem van fölötte is..18/L
2016. okt. 27. 19:35
3/8 anonim válasza:
19:35-vagyok
meg még alkar de az se baj ha meg nől mert szőke alig látszik :)
2016. okt. 27. 19:36
4/8 anonim válasza:
Láb végig. Intim.
Szemöldök, bajusz.
Két nagy lábujjamon szokott 2-2 szál nőni, azokat is kiszedem :)
Karomon, hasamon pihék vannak, nem látszanak. Feleslegesnek tartanám szőrteleníteni, csak a gond lenne vele. Mellkason nincs.
2016. okt. 27. 19:37
5/8 anonim válasza:
Szemöldök, bajusz, hónalj, intim teljesen, láb csak térdig (a combomon nagyon halvány a szőr és kevés is).
Mellbimbó körül ha épp kibújik 1-2 szál azt csipesszel kiszedem, ahogy a hasamon azt a kis vonalat is, de nem az egészet, csak a sötét szálakat.
2016. okt. 27. 19:41
6/8 anonim válasza:
Szemöldökszedés, bajuszból csipesszel kitépem azt a pár szálat.
Lábszár, illetve a belső comb (ott hosszú szőrök nőnek, máshol csak pihék, szóval érdekes) + bikinivonal, intim ter. néha.
2016. okt. 27. 20:08
7/8 anonim válasza:
Szemöldököm mindig szedem és a bajszom, hónaljam, bikinivonalam, alkarom, ujjaimat is mindig szőrtelenítem. A lábamat, lábujjaimat csak olyankor szoktam, ha "muszáj", ősszel-télen nem szoktam olyan ruhákat hordani, amikből kilátszik, engem pedig egy bizonyos mértékig nem zavar, ha szőrös, de azért néha így is leborotválom. Még a hasamon, mellkasomon vannak jobban látható szőrök,de azokat nem szoktam leszedni mert rajtam kívül nem látja senki. Nagyon világos a bőröm és sötét színű a szőröm ezért tulajdonképpen mindenemet szőrtelenítenem kellene mert hiába nem erős vagy dús a színe miatt látszik. Nagyon érzékeny a bőröm, egyik szőrtelenítési módszer sem vált be igazán (a lézeres szőreltávolításban meg nem igazán hiszek), úgyhogy az ilyen területeken mint pl. has maximum szőkítésben gondolkozom.
2016. okt. 29. 15:48
8/8 anonim válasza:
Nekem sajna az egész testem szőrös,ilyen géneket örököltem. Szedem a szemöldökömet,gyantázom a bajuszomat,az államról csipesszel szoktam kiszedni. Elég sok van a mellbimbóm körül és a mellem közt is van,innen borotválom alkalmanként. A hátam is szőrös,itt kb 1 centi pihés szőrök vannak,de sötét, így jól látható és lentebb,derék résznél már erősebb,hosszabb. Nyáron néha onnan is leszedem. A lábam az katasztrófa. A teljes lábam,lábujjaktól combtőig erős,fekete szőrrel van tele. Az alkaromon is sötét,hosszú,a felkar mérsékeltebb,de ha a karomat leborotválom,akkor végig szoktam,mert látszik a különbség. Ujjpercek,kézfej is szőrös.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!