Van olyan krém ami eltűnteti a sebhelyet?
Figyelt kérdés
Remelem jo kategóriába irtam. Ez most igy eleg furcsa kerdes lesz de nem tud valaki olyan krémet ami eltünteti a sebhelyet úszás ideeig? Vagyis valamiféle alapozó, krem szeruseget.
Tudom ha nem akarom mutogatni magam akkor ne menjek úszni stb., szivem szerint en se mennek mert utalom a vizet de suliba kötelező es most nemetudom mit csináljak, mert nagyon szégyellem magam, es borzasztóan nez ki a lábam. Persze ha valaki olyan krémet is tudna ami egy ido utan eltünteti akkor azt is nagyon megkoszonnem. 17/L
2016. okt. 25. 16:14
1/6 anonim válasza:
Mi okozta a sebet, mekkora, mikori, milyen mély volt a seb? Csak hogy legyen vmi fogalmunk, mielőtt ajánlgatunk.
Én azt hallottam, hogy a Neogranormon jó ilyen bőrhibákra.
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszer leestem a lóról es azota látszik tobb helyen kb 2eve tortent, azota par krémet kipróbáltam de nem nagyon akar elmúlni, tudom hogy nemfog teljesen de azér hatha. Amugy koszonom ki fogom probalni
2016. okt. 25. 16:54
3/6 anonim válasza:
Szia! A neogranormonn valóba segítheti a seb gyógyulását,hámlaszt,vagy a körömvirág kenőcs! Remélem segíthettem.
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2016. okt. 30. 12:27
5/6 anonim válasza:
NAGYON SZÍVESEN! Gyógyulj meg!:)
6/6 anonim válasza:
Egy se és vitatott a bőr által történt felszívódásuk is mert eléggé furcsa anyagokból vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!