Lehet hogy akkor nem is vagyok szép?
A párom exei eddig kivétel nélkül mosott patkány fejűek voltak. (Természetesen 2-3 hónapos kapcsolatokról volt szó, nem volt szerelmes, csak fellángolások voltak,és rózsaszín köd. A csajokat elnézve tetemes mennyiségű rózsaszín köd.. Könnygázzal vegyítve,na mindegy :DDDD)
Nálunk nem volt fellángolás, nem volt rózsaszín köd, jövőhéten leszünk együtt 14 hónapja. Gyönyörűnek tart, ahogyan én is őt. (Én nem mondanám magam gyönyörűnek,viszont rondának sem. 18 év szenvedés,önbizalomhiány,megfelelési kényszer után végre mondhatom,hogy igenis szép vagyok. Megtanultam magam tisztelni,és elfogadni,és amióta ez a két dolog megy, azóta mindenki más is elfogad, és tisztel engem -minimum annyira,mint én őket- Nagyban hozzájárult,hogy a páromtól napi szinten hallgatom,hogy milyen gyönyörű vagyok. Na persze néha elég megsemmisítő tud lenni,amikor a csajok úgy ájulnak be tőle,és nyaliznak,hogy közben mellette állok,és a kezemet fogja.Szerencsére nagy ívben letojja az összeset.
Én pedig büszke vagyok rá,mert az enyém,és csak én kellek neki,fordítva is így van.
Na, egy szó,mint száz, ebből azt akartam kihozni,hogy már valószínűleg nem tartja szépnek az exeit a párod,és természetesen mindig az aktuális párunk a leggyönyörűbb,de ez nem azt jelenti,hogy olyan kaliberű lány lennél,mint ők. Valamint azt jegyezd meg,hogy az önbizalmad,önbecsülésed NEM függhet senkitől,és semmitől. Erősíthetnek a dícsérő szavak, meghallgathatod a negatív kritikákat,de a te döntésed,hogy mennyit érsz.
"A párom exei eddig kivétel nélkül mosott patkány fejűek"
Akkor valószínűleg te is az vagy. Tudod az ízlés eléggé állandó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!