Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet hogy akkor nem is...

Lehet hogy akkor nem is vagyok szép?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tudom a szépség relatív de hol is kezdjem. Van barátom és milliószor mondja h pont az esete vagyok, nagyon szép stb.és tudtam pár exéről meg olyanokról akik bejöttek neki és mindet megnézve, semmi extra semmi kimagasló párnál megdöbbentem h ez jól néz ki? szóval hogy mondjam semmi különleges de engem is úgy állít be a barátom mint valami istennőt és kezdem azt gondolni h ezek a lányok nemis igazán szépek így női szemmel, sőt olyan énekesnőkre mondja h jól néz ki h így nézek h mivan, és kezdem azt érezni ha neki ezek a type-jai akkor én se vagyok most annyira szép a valóságban? de most miért? :D vagy nem tudom ez hülye gondolat e.. de kezdem magam rosszul érezni
2016. okt. 21. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
elég nagy baj ha az önbizalmad kizárólag a barátod véleményén alapszik
2016. okt. 21. 17:13
 2/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Lehet, de nem tudhatjuk csak így leírás alapján. Egyébként ha a másik lányokról meg tudod állapítani, hogy nem is olyan szépek, akkor magadról is meg tudhatnád.
2016. okt. 21. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

A párom exei eddig kivétel nélkül mosott patkány fejűek voltak. (Természetesen 2-3 hónapos kapcsolatokról volt szó, nem volt szerelmes, csak fellángolások voltak,és rózsaszín köd. A csajokat elnézve tetemes mennyiségű rózsaszín köd.. Könnygázzal vegyítve,na mindegy :DDDD)

Nálunk nem volt fellángolás, nem volt rózsaszín köd, jövőhéten leszünk együtt 14 hónapja. Gyönyörűnek tart, ahogyan én is őt. (Én nem mondanám magam gyönyörűnek,viszont rondának sem. 18 év szenvedés,önbizalomhiány,megfelelési kényszer után végre mondhatom,hogy igenis szép vagyok. Megtanultam magam tisztelni,és elfogadni,és amióta ez a két dolog megy, azóta mindenki más is elfogad, és tisztel engem -minimum annyira,mint én őket- Nagyban hozzájárult,hogy a páromtól napi szinten hallgatom,hogy milyen gyönyörű vagyok. Na persze néha elég megsemmisítő tud lenni,amikor a csajok úgy ájulnak be tőle,és nyaliznak,hogy közben mellette állok,és a kezemet fogja.Szerencsére nagy ívben letojja az összeset.

Én pedig büszke vagyok rá,mert az enyém,és csak én kellek neki,fordítva is így van.

Na, egy szó,mint száz, ebből azt akartam kihozni,hogy már valószínűleg nem tartja szépnek az exeit a párod,és természetesen mindig az aktuális párunk a leggyönyörűbb,de ez nem azt jelenti,hogy olyan kaliberű lány lennél,mint ők. Valamint azt jegyezd meg,hogy az önbizalmad,önbecsülésed NEM függhet senkitől,és semmitől. Erősíthetnek a dícsérő szavak, meghallgathatod a negatív kritikákat,de a te döntésed,hogy mennyit érsz.

2016. okt. 21. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

"A párom exei eddig kivétel nélkül mosott patkány fejűek"

Akkor valószínűleg te is az vagy. Tudod az ízlés eléggé állandó dolog.

2016. okt. 22. 20:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szöges ellentéte vagyok az eddigi barátnőinek,szóval ezt nem mondanám. Az ő szülei is szokták mondani nekem,hogy szép,csinos lány vagyok meg még sokan mások:D szóval nem, nem állandó az ízlés. Ahogyan az enyém se. De ezen nem akadok fent,hiszen nem ismersz,és én magamon kívül nagyon maximum a páromnak akarok tetszeni,amit elértem. ;)
2016. okt. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!