Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ebay-en vásárlás licitálás...

Ebay-en vásárlás licitálás nélkül, hogyan?

Figyelt kérdés

Soha nem rendeltem még innen, de most szeretnék, viszont nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult.

Egyszerűen csak rendelni szeretnék magamnak egy kabátot egy normál áron, mindenféle licit meg várakozás nélkül?

Honnan tudom, hogy melyek azok a darabok amiket simán vagy licittel lehet rendelni, van mellette valamilyen jelzés?

#vásárlás #rendelés #olcsó #eBay #kabát #licitálás #könnyű vásárlás #egyszerű vásárlás
2016. okt. 19. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Amelyik terméknél az ár mellett a "Buy it now" gomb van, az azonnali, fix-áras termék.

Figyelj a postaköltségre, mert sokszor több mint a termék ára!

2016. okt. 19. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:

categories - format - buy it now

ezt kell beállítani

még két opció van: all listings, ami mutatja az licitálósat és az azonnal megvehetőt is, és az auction, ami a licitálós

2016. okt. 19. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mész rá a licitálásra...ekkora gy..ér ne legyél már!
2016. okt. 21. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!