Vaterán két negatív értékelés után tiltanak?
Két negatívat kaptam. Az egyik vásárlásnál e-mailben kommunikáltam az eladóval, aki tulajdonképpen bevallotta, hogy már nincs meg neki az a termék, amit fixárral vettem. Én negatívat adtam neki egy hét után, mire utána ő is negatívat adott nekem.
A második negatívat azért kaptam, mert nem vettem meg a leütött terméket. Mentségemre legyen szólva, korán licitáltam, utána nem is licitált más, nekem épp akkor összejött minden, az eladó leveleit meg később a spam mappában találtam csak meg.
Ez úgy fél éve volt, azóta be sem jelentkeztem, egészen mostanáig, de azt írja, hogy inaktív vagyok, meg hogy felfüggesztették a fiókom.
Mire föl?
Az első bosszu negativ volt, ami tilos!
Ezt jelezned kellett volna a vaterának, ők törölték volna, így most te jöttél ki rosszul a dologból.
Ha a megnyert aukciót visszamondod, az azért gond mert az eladó fizetési meghagyást indíthat, aminek nem tudsz ellentmondani.
Én is visszamondtam 2 aukciót, de közben vettem egy 20 ft-os matricát, így nem volt egymás után két negatívom. :-)
A két negatívam között volt több pozitív is.
Szóval még mindig nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!