Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok csúnya? 15/f

Mennyire vagyok csúnya? 15/f

Figyelt kérdés

Sziasztok bocsi hogy ez a gagyi snapchat filtervan rajta de nem volt kedvem más képet csinálni.

Az a kérdés hogy tényleg annyira ronda vagyok?

Mindig azt látom a tükörbe amit a FIÚ osztálytársaim mondanak nekem.

Min kéne hogy változtassak?

Lehet az a baj hogy nem vagyok nagyképű mint a többi osztálytársam?? (Sajna ez nekem nem megy)

[link]

2016. okt. 17. 21:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Min kéne, hogy változtass? Ezt kérdezd meg magadtól.

Szerinted min kéne változtatnod?

Mivel nem terápián vagy, így segítek: a hozzáállásodon ;)

2016. okt. 17. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is szabadulj meg a kutyaorrtólmeg fülektől, mert ezek nem állnak előnyösen neked, plusz így semmi sem látszik a fejedből, így nem tudok a kérdésre sem válaszolni.
2016. okt. 17. 21:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát szerintem nem azzal van a baj...

Ha nem 1.. nem 2.. mondta már ezt rám

Én nem vagyok az a sértődékeny típus...tőlem modhanak bármit..nem bántanak meg vele

Csak már zavar hogy legalabb egy 10..15 en modták már

2016. okt. 17. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Majd holnap kuldok egy masik kepet privibe
2016. okt. 17. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos, s még 17-18 év körül úgyis fog férfiasodni az arcod, nyugi. ;)
2016. okt. 17. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:

#3: ha téged zavar az, hogy a "társadalom" mit gondol rólad, és nem tudod önmagad elfogadni olyannak, amilyen vagy, mert befolyásol az, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor a hozzáállásoddal van a baj.

Ha van elég önbizalmad, és elfogadod magadat, akkor nem fog mások véleménye érdekelni.

2016. okt. 17. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Küldj rendes képet😄
2016. okt. 17. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy megsértődős és szrnál a dolgokba nem írnál ide. De amúgy az orr is nagyon befolyásolja az arckaraktert, ezért nem előnyös a kitakarása.

Amúgy az öcsémre emlékeztetsz hirtelen és ő is csendesebb, nem nagyképű személyiség, kocka, de sportol. Nem egy csúnya ember és szerintem te se.

Nem tudom van-e "orrhibád, de ha nincs bazilika kilincs orrod, akkor a "helyesebb" kategoriában vagy (szerintem). Mivel az átlag fiúk búzásak/nyomik vagy fura a fej csontozatuk.

Ahogy a kommentelő is írta "férfiasodni fogsz" még, a tinikor sok változással jár.

Pl én anno husosabb voltam 160cm 54kg, most meg ugyanazzal a magasság és közel ugyanazzal a súllyal (50) rendes homokóra alkatom lett, ami nagyon más és nőiesebb.

Lehet pont azér szólogatnak be mert tudják, hogy magadra veszed és önbizalom rombolásra késztetnek a tudtod nélkül. Vannak olyan emberek akik azért hordják le a másikat, mert irigyek/tartanak a másiktól, hogy ő jobb mint ők.-.-"

Pedig nem xD, megnézném a majomfejűeket, dobj osztályképet xD had húzza le a nép erre.

Tojd le, akármi bántót mondanak. Élj jobb/teljesebb életet ami szíven ütheti őket, hogy jobb leszel. Öcsém se hagyta magát, jobban is járt.

Várjuk az osztályképet vagy jöhet privibe xD

23-N

2016. okt. 18. 04:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ja és sose fog az ember megfelelni mindenkinek!

Nézd azokat a pl-t amikor a csinos csaj mellett ott a nyomi kövér visszataszító srác vagy fordítva stb.

Izlések és pofonok.

2016. okt. 18. 04:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Képek mennek privibe, aki ír
2016. okt. 18. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!