Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem nem tetszenek a...

Csak nekem nem tetszenek a teljesen fehér emberek?

Figyelt kérdés

Ugy ertem h Sehol nincs lebarnulva.

Nekem betegesnek tűnnek.

L

2016. okt. 16. 21:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg az nem tetszik, aki szoliban égett sárgára (elkerülhetetlen).
2016. okt. 17. 13:03
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Mit gondoltok, emberek, csak kétféle ember létezik, a hullafehér és a szolis narancssárga? :D

Kérdező, én értem, mire gondolsz, nekem sem tetszenek a teljesen fehér emberek. És most arra gondolok, amikor valakit alig ér napfény és ilyen sápadt a bőre. Pl. lakótársam egész nyáron ült a gép előtt, úgy is néz ki, mint valami beteg.

Nekem alapból sötétebb a bőröm, kicsit bronzosabb, de tényleg csak kicsit. Erre pluszba nyáron szinte minden hétvégén valamelyik tóparton sütettem magam. :) Szép színem van még most is és a szolit csak hírből ismerem.

2016. okt. 17. 16:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Az a baj egy hetet fetrengtem a görög tengerparton és alig látszott valami, ezen a ponton inkább feladtam ,nyr végén valami kis épphogy látható barnulás látszik de már kb mostanra el is tűnt, ez van.
2016. okt. 17. 21:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A fehér bőr a legszebb *o*
2017. júl. 24. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Benyaa04. Nem tetszel neki.
2017. júl. 24. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Ázsiai és vörös hajú lányoknak kifejezetten jól áll a fehérség, inkább legyen valaki hófehér mint parasztdekoltázsos :D (amikor odaég a póló nyoma, jó, rajtam is látszik a rövidnaci és trikó vonala de mivel mindig abba vagyok nem látni :D )
2017. júl. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!