Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha bedagadt a fülem a fültágít...

Ha bedagadt a fülem a fültágítótól, akkor muszáj kivennem?

Figyelt kérdés
Most 15mm-es a fülem, és ahogy idáig eljutottam, sose volt ilyen problémám. Csütörtök reggel raktam bele a 15mm-es tágítót. Nem fájt ahogy beleraktam a fülembe, pedig a tágítónak elég széles pereme van. Most viszont úgy vettem észre, hogy eléggé be van dagadva. Ha nem érek hozzá akkor amúgy nem fáj, viszont ha elkezdem forgatni akkor már bajok vannak. Mivel bedagadt és fáj ha mozgatom, így gondolkodtam rajta hogy inkább ki kéne venni...kivegyem vagy majd magától elmúlik rendszeres ápolás mellett?

2016. okt. 8. 08:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon fáj ha mozgatod ne cseszegesd de ha nem vészes annyira tegyél bele egy kisebbet.
2016. okt. 9. 23:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Az enyém 8as és azóta be van dagadva hogy beleraktam :) volt már ilyen velem, asszem 5 mm-nél. Kicsit gennyedzett is. Minden nap lekezeltem, kipucoltam és meggyógyult. Egyelőre kitartást ;) néha szeszélyesek az ilyenek. Megtanultam türelmesnek lenni, mert muszáj vot.
2016. okt. 10. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!